Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Baszki.
Miii vaaaan
Mit csináltál?
Tegnap még épségben látlak, ma meg amortizálód magad
Mielőbbi gyógyulást
Ma nagy szerencsém volt, hamar beértem a balesetibe, épp jó orvos volt aki nem levágta hanem visszavarrta az ujjamat.
Minél többet észlelsz abból a világból, amit az ítélkezés nem homályosít el, annál többet fogsz látni.
Farmon van, nem víztornyom!
Látom még mindig nagyon könnyen lenézel másokat!
Vannak gondok a viztoronyban..........
Ma nincs türelmem a hülyékhez, magadra hagylak a faszságaiddal.
Mi az a pfff?
Az enyém miért fals és a tied miért nem?

És ami igaz, be kell vallani:
Lófasz nélkül nem volna az, ami!
Indulatszó ez, mely kell, jogosult,
Hisz egész eszmekörré alakult:
– Gúny, élcz, harag, erő s egyéb, amit
A lófasz szó magában egyesít...
Lófaszt.............Attól hogy kiirsz valami fals adatot, még nem jelent semmit.
Ezen az ipsén mennyi kamera van?

http://youtu.be/S0eS332Y_aU;list=PLQyyGnBe8LffmLFOIN5NCpxEBzAR-339B&index=20
Pfff... ezt a biztatást...
Én? Én vállalom a nevem és lakhelyem, nem tudom miről beszélsz!
A szívem mindenki előtt nyitva áll! Imádom a napfelkeltét, a reggelt. Ez a kedvenc napszakom. A levegőben ott bujkál az új nap minden lehetősége. Bármi történhet ma.
Mi mentünk régen a doda piilli és havasrekettye között úgy hogy egy ember sétált a,kocsi előtt és görgette félre a nagy köveket nekünk a daily-val nem volt gond mondtuk neki hogy lehet itt-ott szar lesz az út....
Amúgy ami legjobban bejött a jégbarlangtól lefelé a betonos úton ami a mama uta,közelében megy a d75-re
Leállítva,a,motor és halkan suhanni, fasza úton szép hely forgalom alig
Ezen az úton még sosem voltam.
Az aszfaltos felfelé az fos, millió ember mindenhol a barlangnál már a,hányinger is elkapott annyi ember volt, de pádison is busz számra a sok túrázó
Legközelebb csak hétközben megyek arra
A DL-en ülve is látszott,hogy nagyon nincs összhangban a kétkerekűekkel. De,már várom mikor fog írni egy könyvet,"A motorozás legfelső foka" címmel.
Pedig rendes csóka, csak szociálisan kissé lemaradt. Segíteni kell neki. Én még örömet is szereztem neki ma reggel.
Melóba jövet elkapott a zápor
Akkor a piával csak csínján mert holnap nem árt a tiszta buci.
Mi csak tegnap gépeltünk annyit. Télleg finoman murvás volt az az aszfalt , de a társam akkor kapta meg a legjobban, mikor a Padisról lefelé Havasrekettyéig elfogyott az aszfalt, volt helyette fincsi köves földút vagy 10 km hosszan. Én egyébként lengyel motorosokból látok a legtöbbet romcsiban.
Kezd visszatérni azokhoz a viselkedési semakhoz és panelekhez amik miatt kibasztak.
Szóval ami késik az lassan jön.
Igy is azt teszi - több-kevesebb sikerrel
Ha ezt többen magukévá teszik, akkor Neked csak a bujkálás az opció