És ami igaz, be kell vallani:
Lófasz nélkül nem volna az, ami!
Indulatszó ez, mely kell, jogosult,
Hisz egész eszmekörré alakult:
– Gúny, élcz, harag, erő s egyéb, amit
A lófasz szó magában egyesít...
A szívem mindenki előtt nyitva áll! Imádom a napfelkeltét, a reggelt. Ez a kedvenc napszakom. A levegőben ott bujkál az új nap minden lehetősége. Bármi történhet ma.
Mi mentünk régen a doda piilli és havasrekettye között úgy hogy egy ember sétált a,kocsi előtt és görgette félre a nagy köveket nekünk a daily-val nem volt gond mondtuk neki hogy lehet itt-ott szar lesz az út....
Amúgy ami legjobban bejött a jégbarlangtól lefelé a betonos úton ami a mama uta,közelében megy a d75-re
Leállítva,a,motor és halkan suhanni, fasza úton szép hely forgalom alig
Ezen az úton még sosem voltam.
Az aszfaltos felfelé az fos, millió ember mindenhol a barlangnál már a,hányinger is elkapott annyi ember volt, de pádison is busz számra a sok túrázó
Legközelebb csak hétközben megyek arra
Mi csak tegnap gépeltünk annyit. Télleg finoman murvás volt az az aszfalt , de a társam akkor kapta meg a legjobban, mikor a Padisról lefelé Havasrekettyéig elfogyott az aszfalt, volt helyette fincsi köves földút vagy 10 km hosszan. Én egyébként lengyel motorosokból látok a legtöbbet romcsiban.
Mit csináltál?
Tegnap még épségben látlak, ma meg amortizálód magad
Mielőbbi gyógyulást
Látom még mindig nagyon könnyen lenézel másokat!
Ma nincs türelmem a hülyékhez, magadra hagylak a faszságaiddal.
És ami igaz, be kell vallani:
Lófasz nélkül nem volna az, ami!
Indulatszó ez, mely kell, jogosult,
Hisz egész eszmekörré alakult:
– Gúny, élcz, harag, erő s egyéb, amit
A lófasz szó magában egyesít...
http://youtu.be/S0eS332Y_aU;list=PLQyyGnBe8LffmLFOIN5NCpxEBzAR-339B&index=20
Amúgy ami legjobban bejött a jégbarlangtól lefelé a betonos úton ami a mama uta,közelében megy a d75-re
Leállítva,a,motor és halkan suhanni, fasza úton szép hely forgalom alig
Ezen az úton még sosem voltam.
Az aszfaltos felfelé az fos, millió ember mindenhol a barlangnál már a,hányinger is elkapott annyi ember volt, de pádison is busz számra a sok túrázó
Legközelebb csak hétközben megyek arra
Melóba jövet elkapott a zápor
Szóval ami késik az lassan jön.