Lehet meglátták a murvát az úton és sírva elfutottak
Mi most nyomtunk kb 450km aszfaltot 2 nap alatt, én láttam sokat
Egy helyen a buzi németek egy murvás feljárón tologattak valami sport túra gépet, ha nem németek lettek volna azért rákérdezek mire gondolt a,művész
Üd mindenkinek egy kis segítséget szeretnék kérni. A motoromon elment a szikra és alkkatrészt keresek ha esetleg tud valaki ilyen vezérlőelektronikát kérem jelezze. 06703163396 motopalt vezérlő fekete színű a két oldalán csatlakozóval
Sikerükt elkerülni az esőt egész nap:)
A Magas Tátra még erősen havas, az alacsony Tátrában is sikerült hógolyózni, sok.szép lila virág mindenfelé, jó idő, szép táj.
Sajnálom hogy nem jártam.felétek de legközelebb nem.hagyom.ki.
mit csinálsz? gyerek.. 2. ba üveghangon mész a belső íven épphogy nem esel el! :D a mátrába 2 hete.. :D és indexelsz h kisorolsz a KÜLSŐ ÍVRE! :D hát elmehetnél 1 vezetéstechnikai tanfolyamra is a mami mellett, ptt adnak csiszolóvásznat a majré eltüntetéséhez.. máshogy ahogy néztem,nem megy :D
VÉGRE 2 szabadnap.
Ma horgászat sütögetés, ivászat.
Holnap kunmadár.
Mi most nyomtunk kb 450km aszfaltot 2 nap alatt, én láttam sokat
Egy helyen a buzi németek egy murvás feljárón tologattak valami sport túra gépet, ha nem németek lettek volna azért rákérdezek mire gondolt a,művész
A Magas Tátra még erősen havas, az alacsony Tátrában is sikerült hógolyózni, sok.szép lila virág mindenfelé, jó idő, szép táj.
Sajnálom hogy nem jártam.felétek de legközelebb nem.hagyom.ki.