Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt! Merj féktelen lenni, amikor találkozol azzal az emberrel, akire epekedve vágytál.
Jó reggelt kívánok!
VÉGRE 2 szabadnap.
Ma horgászat sütögetés, ivászat.
Holnap kunmadár.
Reggelt!
Mivel , finiserrel ?
Lehet meglátták a murvát az úton és sírva elfutottak
Mi most nyomtunk kb 450km aszfaltot 2 nap alatt, én láttam sokat
Egy helyen a buzi németek egy murvás feljárón tologattak valami sport túra gépet, ha nem németek lettek volna azért rákérdezek mire gondolt a,művész
Escsi van ez olyan romi, ma taliztam komcsi ez volt nekem szupcsi szívemnek melcsi az egész banda menci. Durvin lövi naon jó. mert karikor escsi hó.
Üd mindenkinek egy kis segítséget szeretnék kérni. A motoromon elment a szikra és alkkatrészt keresek ha esetleg tud valaki ilyen vezérlőelektronikát kérem jelezze. 06703163396 motopalt vezérlő fekete színű a két oldalán csatlakozóval
Nem tudom a South Park-kal mennyire vagy képben, de most elképzeltem azt a jelenetet....
Nagy hiba! Szerintem jók az ijen talik! A mocisok tartsanak össze és ismerjék meg egymást!
Gondolom azért vagy befeszülve, mert amikor belekezd a személyiségfejlesztő mesékbe, akkor neki mondják, hogy fudejovagy
dehogy voltam... :P
Fain volt végig, de most az utoljára már hegesztettek a hátunk mögött. Am holnapra is jó időt mondanak.
Milyen az idő arra? Fiamék holnap mennek.
most jöttem a Padisról, de egy szem sportmotor se láttam
Sikerükt elkerülni az esőt egész nap:)
A Magas Tátra még erősen havas, az alacsony Tátrában is sikerült hógolyózni, sok.szép lila virág mindenfelé, jó idő, szép táj.
Sajnálom hogy nem jártam.felétek de legközelebb nem.hagyom.ki.
Durván nyomja! Nem tudom mi bajod, valaki jobba n motorozik mint te! Te voltál ezen a talikán?
A gönc is kész kaptyad befele!
mit csinálsz? gyerek.. 2. ba üveghangon mész a belső íven épphogy nem esel el! :D a mátrába 2 hete.. :D és indexelsz h kisorolsz a KÜLSŐ ÍVRE! :D hát elmehetnél 1 vezetéstechnikai tanfolyamra is a mami mellett, ptt adnak csiszolóvásznat a majré eltüntetéséhez.. máshogy ahogy néztem,nem megy :D
Meghívtak!
"Durván" vezetek mostanában ... készülök erre-arra .... igen, hát na... én imádom, mikor ilyenkor emelkedik az eleje picit
Még a kabát van hátra csak közben söröztem...
Kételkedem a szavaidban. (mármint hogy ott voltál)
Van erő abban a moccantyúban akkor!