Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kaptál volna egy esélyt, de úgy néz ki nem becsülöd!
Természetesen gyűrű nélkül! De most bebizonyosodott, hogy les figyel mint állat... ja tiltva vagyok folyamatosan Zolival együtt... Teszkós bolond.
A panaszkodás egy belső féreg, ami fel fog falni lassan, és megeszi benned a boldogságot.
Kreativitás nélkül nem volna fejlődés, és az örökkévalóságig ugyanazokat a terveket ismételgetnénk.
Áhhh ez még csak egy gyűrűs féreg
Aszondod dobjuk vissza,még nem méretes potyka?
Ebi van kenobi.
Akkor még van hova fejlődnöd...
Előbb a pocsolyában kell nagy hallá válnod ahhoz, hogy cápa lehess a tengerben.
cápa barátom tengeri akváriumozik.... qrva kényes egy mutatvány. ő eteti csütörtökönként kézből a cápákat a tropicariumban. (nem, nem emberi kezet ad nekik )
Hule vagy szevasz!
Nekem is van egy, a környéken szokott belőlük pontyot és kárászt árulni.
Van egy ismerősöm vagy 8-10 akváriuma van több tonnányi vízzel sok száz literesek egyenként...
Köszi.
Nekem is sok tengerim van!
Szia Zoli!
Remélem nem lesz gebasz idő vasárnap. BusaLacika jön?
Én is ügy vettem a ZZR-t hogy fel sem ültem rá ! Kértem , hogy indítsuk el , megnéztem , hogy hideg-e , én indítottam , 2 perc melegedés , és mondtam , hogy segítsenek feltolni a futóra ! Mondjuk dobozzal , és egyenes kormánnyal , amúgy sem csúfoskodtam volna egy métert sem !
Nagyon szép!
Enyém is tengeri, csak nem malac. ;)
Enyém nem eszi, egyik se!
p12-s primeramat vitték el anno úgy, hogy nekem kellett kérni a vevőt, hogy menjünk az autóval
Nekünk volt kettő tengerimalac oszt ennyi. De csíptük őket nagyon! Szotyi & tökmag ez az egy kép maradt róluk.
Voltam moccanytúzni szép napunk volt!
a gyerek akarta leginkább, én már nagyon untam a sok takarítást
pedig egész kis guppi tenyészet volt itthon néha 5-6 befőttesüvegbe is voltak áthelyezve szülni a halak
Ez is egy hobbi, ha már terhes, és több a gond vele mint ami örömöt ad, jobb ha abbahagyja az ember.