Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kellett volna megenni azt a hűtőben maradt kéthetes szardiniás pizzát?
Akkor jó nem nálam van a hiba akkor hanem frankón van valami. Mondjuk mióta én felkeltem nekem nincs bajom. Bár a mai munkába jövetelt kihagytam volna. (Fent vannak a dobozok és így nem szeretek a sorok között jönni) De ezen kívül nincs bajom.
Nekem fejem fáj kicsit
Fosul vagyok én is.
Amúgy valami front van? Mert kurva szarul aludtam már valamikor hajnali 5-kor egyszer megébredtem és azóta kb csak forgolódtam szóval inkább már hajnalban bejöttem dolgozni jobb dolgom hiányában.
Reggelt. Sziasztok.
Mégis ezer féle autóval taxiznak....
Nem volt gáz, én jártam jobban. Tudod meséltem hogy próbálták lefelé alkudni a fizetésem, én meg mondtam hogy akkor inkább a végkielégítést választom mert következő hónapban úgy is kezek 3* annyiért egy másik helyen
Csak vicces volt hogy előtte azért még kiosztották a szokásos köszönő leveleket a kiváló munkánkért
Majd akkor ha a taxik 90% KIA akkor lesz nekem is olyanom
Taxisoknál 1 év alatt kibukik ha egy autó nem üzemeltethető gazdaságosan.
Akkora málé gyereknek már minek?
Kap zsebpénzt!
Az újabb autók nehezebbek és nagyobb teljesítményűek. Csodák meg nincsenek, a teljesítményt csak üzemanyagból lehet előállítani.
A túlkomplikált motorok meg csak minimálisan hatékonyabbak, annyival nem mint amit kommunikálnak.
Ami hatékony az a klasszikus diesel motor. A Toyota atkinson ciklusos motorja, meg a Mazdának a magas sűrítésű motorja.
A többi parasztvakítás csak próbálja kicsit optimálisabbá csiszolni a meglévő benzinmotort, de már így is az elméleti határon van a hatékonyságuk szóval jó nagy befektetéssel minimálisan lehet csak javítani ilyen változó szelepvezérlésekkel, meg direkt befecskendezésekkel, meg EGR meg minden baromsággal.
Start-stop rendszer elvileg sokat tud hozni, de ahhoz meg hogy korrekt legyen, át kéne dolgozni az egész motort, hogy alkalmas legyen rá, ahogy a Toyota tette, így aztán nem viseli meg a motort, az hogy akár másodpercre is beindítja vagy leállítja.
Ha még pénzt is kap érte.
K5 ezer!
Amivel a fiad játszik a farmon.
Nem érted semmi gond, ennek a megértéséhez bizonyos fokú szellem érettség kell! Mellesleg nem tudom mi az a kéjléc.
Előző meló helyen én is kaptam, aztán 2 hónapra rá kirúgtak
Ez az mikor ránézzel a kéjlécedre aztán hozzá is nyúlsz?
A magát kiteregető szerelem közönséges szerelem. Aki szeret, csendben szemléli istenét, és csendben érintkezik vele
A motortól vagy tőled? vagy mindkettő? Azért ezt ki kell próbálni, gyere csak , aztán súgd a fülembe, hogy "sikíts"
Jó reggelt! Látom itt van a kielégületlenek csoportja is!
nyomi... van pár
Lehet a malacokkal együtt visítanál ha megyek...
Mi van már pajti, tekerő üzemmódba tolód a nyenyöcét ? Vagy megint dupla műszakot nyomizol