Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"A bmw n bazz.
Olyanokat olvastam hogy sok olajat ker meg a hengereknel kopas van.
nem figyelem."
ezt nem értem...
De akkor leszarták még az ütközésbiztonságot! Viszont, hogy megcáfoljam magam, a Mazda 3 nem eszik 8-at, az új Suzukik pedig 5 alatt elvannak.
A bmw n bazz.
Olyanokat olvastam hogy sok olajat ker meg a hengereknel kopas van.
nem figyelem.
Az angolnal elvileg 4,8 a gyari ertek,5 korul emlegetik.
Az öreg 675 az fogyasztott 5,5 et.
De az a menés amit 8000 en tett az uj 7000 nel adja le,es a fogyasztast a magas fordulat porgeti igy szerintem le fogok menni 5 korulre.
most mondtad, hogy bejáratós
Lesz az meg koltsegesebb.
200 nem volt,140 igen.
reális
k1600 túratempó (70-200 között), 2 személy, 3 doboz 5,2-5,4l átlag az x11 nem evett 6l alatt, inkább 6,2-6,5
Szomszédomnak egy 2004-es Citroen Xsara kombija van, a legkisebb, 1,4-es, 68LE-s dízelmotorral. Nagyon nyugisan hajt, mindig csak a megengedettel, helyben alig, szinte csak országúton. Ő is 4,0-4.2 körüli fogyasztást emleget.
A bejaratos angollal 5,6 al jarok.
a legjobb fogyasztást az 1.6 di peugeot 307 hozta. ma 13 éves, tibi barátomnál megbecsült családtag, 13 éve hibamentes üzemelés... 110le 240nm, közúton átlagosan 4.4l, városban 5-5,5 között (télen 5,5) egyszer extrém kímélő módban 3,6l, de az irreálisan kímélő volt volt egy rövid ideig a2, és bár az kevesebbet evett, de nem sorolnám az autók közé, inkább az ipari hulladék kategóriába
Ehhez kepest a nyomorult jazz suru varosi 6,8 autopalya 6,6.1,2-es klimaval.
Nem ajultam el attol a tenytol hogy japan.Eleg pronyo eldobhatos auto,rozsdasodik a nem lathato helyeken,nyikorog a valto kapcsolomehanizmus,beazik hatul,es bar elegge szar a valto kiralysag.
teljesen hibátlan
már most is a határon vannak... ha a japók nem kapják össze magukat 1-2 év
A sima ceed kb 7,1 et eszik autopalya tempoban.A boardcomputer szerint.
ez a modernebb autó, nagyobb, erősebb, nehezebb, több elektronikát szolgál ki, jobban megy, biztonságosabb, mindenben jobb... ennyi... ehhez nagyobb fogyasztás is társul, amennyivel több, az első blikkre mért 0,9l különbség semmi
Ne arányaiban nézd
Úgy mérd hogy pl az opel kombi 7 litert eszik 20 évesen250- 350 ezerrel a motorban
Ehhez képest egy,modernebb kocsinak kevesebbet kellene ennie azonos felhasználás mellett
Az óvszered elég kemény? Mérj egy guminyomást! Kíváncsi lennék rá!
Azt erősen kétlem, de meglátjuk!
ha így haladnak lenyomják a toyotát is...
Nem sok! Egyébként arányaiban, ha veszel egy 3 ezres benzinest az is elvan 13-ból, szóval akkor melyik is eszik sokat?!
i30N!
8 litert a zsiguli se evett anno.....
Az azért elég sok
A Yaris egy kisautó és ahogy látom ez még a japán japán változat volt!
Kétlem! A Toyotát nehéz lesz lenyomni! Nem rossz, nem rossz a Ki a Hunyadi, az i30000N elég jó, nekem jobban is bejön, mint a Type-R, de a többi kategóriában, már inkább japánt vennék.
Köszi mindenkinek a jókívánságokat!