Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mikor? Amikor szétesett?
Csak őszinte vagyok Clam,ne tagadd.
He melyik az a videó amibe részletezi mitörtént az R1 el. Linkeld már be
Arról nem tehetek hogy néha fiam sunyiban használja a Smartphonom!
Jo fe te skizoo vagy. Ketten vagytok úgy nem ér.
Tőlem nem jobb fej!
Tehát messze vagyok az 5 ezertől!!!!
Nálam Pocses és Zolkó van tiltva!
ugyisnezi a hőscincér..
Há jah.
baszki clam te is vered a minimum 500 tiltott embert.
Azt is nézzem, jo fej. Nagyon sokat változott. Mikor irnak neki csoda hogy nem szurja magát tökön a sok hülye kérdéstől. Nagyon türtőzteti magát szerintem. Legszivesebben megmondaná hogy hülye vagy bazd meg?
De szerintem példamutató akar lenni a motoros társadalom felé.
Van, de sajnos nem jött át a mondanivalóm neki! Viszont durva, hogy több, mint 5 ezer ember van nála tiltva.
Sajnálom a srácot, nagyon kifogott egy leharcolt példányt. Ebből a mester pedig megállapítja, hogy minden új szar, na ettől vagyok készen.
Most néztem be látom van ám ott élet.
azt is olvastam.... mééé van rúpód?
Nezem a videot,baf most kevesebbet.
inkabb a dodort nezem.
viccesebb.
Az R1 topikban engem lerúpotlanozott.
Há jah aztán meg vártam mi a folytatás az R1 es problemmel de nem volt folytatás. Pedig kiváncsi voltam mi is történt. De látod Zoli spkat tud.
Az a bajom, ahány statisztika, annyi eredmény! Az autobild pl. tuti kihozza a németeket elsőnek. Ettől függetlenül most elkapták a fonalat, már csak valami tökös sportautót kellene hozniuk! Nekem a Toyota csalódás a kezdetekhez képest, bár mintha találnának vissza a jó útra. Mondjuk ez igaz a Hondára is. A Mazda az egyetlen, aki jó úton halad, csak ők meg kicsi gyártó.
én is láttam a videot... de azért előtte ellocsoltatott pár kilót a tulajjal
na jo de dzsezüsz krisz hogy nez ki minden toyota manPsag.?
Azok ott a dizajnosoknal mit szivnak?
Naaaa mikor mondta volna a story lényegét vége lett a videónak. Szóval ez történ t. Néztem is hogy mondja mostami videoba hogy blokkra vár az R1. Há mondom drága kuplung cserétől jol el rugaszkodtunk egy blokk cseréig.
statisztikailag sok helyen megbízhatóbbnak mérik a kia-hyundai autókat a japóknál... eladásban folyamatosan jönnek az emelkedő számok, míg a toyota csökken. mondom úgy, hogy imádom a toyotát, kettő is van... illetve volt, a corolla tegnap a tesómé lett így maradt a '96 hiace
Stingert is vennék, ha lenne kézi váltóval!