Azt is nézzem, jo fej. Nagyon sokat változott. Mikor irnak neki csoda hogy nem szurja magát tökön a sok hülye kérdéstől. Nagyon türtőzteti magát szerintem. Legszivesebben megmondaná hogy hülye vagy bazd meg?
De szerintem példamutató akar lenni a motoros társadalom felé.
Az a bajom, ahány statisztika, annyi eredmény! Az autobild pl. tuti kihozza a németeket elsőnek. Ettől függetlenül most elkapták a fonalat, már csak valami tökös sportautót kellene hozniuk! Nekem a Toyota csalódás a kezdetekhez képest, bár mintha találnának vissza a jó útra. Mondjuk ez igaz a Hondára is. A Mazda az egyetlen, aki jó úton halad, csak ők meg kicsi gyártó.
Naaaa mikor mondta volna a story lényegét vége lett a videónak. Szóval ez történ t. Néztem is hogy mondja mostami videoba hogy blokkra vár az R1. Há mondom drága kuplung cserétől jol el rugaszkodtunk egy blokk cseréig.
statisztikailag sok helyen megbízhatóbbnak mérik a kia-hyundai autókat a japóknál... eladásban folyamatosan jönnek az emelkedő számok, míg a toyota csökken. mondom úgy, hogy imádom a toyotát, kettő is van... illetve volt, a corolla tegnap a tesómé lett így maradt a '96 hiace
De szerintem példamutató akar lenni a motoros társadalom felé.
inkabb a dodort nezem.
viccesebb.
Azok ott a dizajnosoknal mit szivnak?