Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hivatalosan nem lehet vele vontatni.
e-bayen a kínaiaknál akciós ha 10-et veszel egyszerre
Csak a csóró Japók ragadtak le a pálcika LCD-nél, bár annyira nem bánom.
Amúgy mi van a kijelződdel? Meghibásodott hogy ilyen keveset mutat, vagy visszatekertetted?
Asszem a priushoz is árulnak.
A legutóbb linkelt tesztben az volt,valami kék gép,mondjuk az valami csilli feledzereltsegu amit kapott az ipse.
extrában lehet kérni csak amúgy itt ez a jövő... személyre szabható, gazdagabb megjelenítési lehetőség stb...
Ha lenne horgom, akkor bérelnék futót
Amúgy valaki TFT gyárat csinált valahol mert mindenki ezt rakja műszerfal helyett.
A GS 1200 ön is ez van már.
Ha van horgod akkor a futóbérlés is jó lehet.
Stoppie.
vagy ennyit egykerekeztél, mert akkor meg nagyon tudsz
ennyit toltad vazze? ki lehetsz combosodva rendesen
amúgy qrva jól néz ki ez a kijelző...
Valaki nem tud egy bérelhető kistehert itt Vecsés vagy 18. kerület környékén.
Nem érdekel ha pusztulat, csak Kakucsra kéne kijutni vele 2 motorral a raktérben.
Na akkor ez is megvan.
akinek egy fórum alapján elvárásai vannak, azzal nagy a baj
az a jó...
Haver...én ezt nem tudom összekapcsolni a mondandómmal, de azért köszönöm a választ. Ennyire nem vagyok bonyolult lélek.
Semmit nem érzel...azt sejted hogy tudsz.Juni 21 nyári napforduló...kislányom születésének napja,szer tűz,dob,beszélgetés emberekkel ...... válaszok,szeretet.
nincs baj
Nem hinnem hogy bárkiben is csalódnék, a fórum alapján nagyon alacsonyak az elvárásaim
Az is családi vállalkozás? Mert akkor fut a szekér rendesen.
évi félmilliárd a mag,vegyszer,műtrágya itt nálunk...
A mezőgazdaságot csak nagy tételben éri meg csinálni, jó ismerősöm 2 x 400 ha-on művel, csak a tavaszi vetőmag 5 millió körüli összeg, de Ő csak ezzel foglalkozik, nem viszi el más munka az idejét és így imádja is.
Na, az az, ami igazán megeszi az ember idegeit és egészségét... Lenyomod a napi melót a gyárban, aztán mész ki a földekre napestig, minden rohadt napon.
Van egy igen kedves kollégám jó fej kettő műszakban melózik géplakatosként. "Hobbiból" meg 80 ha saját földön, 50 ha meg bérben művel. Na neki van farmja!