Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na. Már egy jó ideje itthon vagyok én is. 470 km. Semmi bajom semmi fáradság. Szóval a múltkori kimerültség nem a motortól volt. Úgy érzem hogy még simán van erőm egy 300 km-re akár azonnal.
idei első motorozás, és az első nyílt seb
elég jó évnek néz ki, a betadin úgy is lejár idén nyáron legalább van hová elhasználni
elhiszem hogy járható... enduroval...
navazzzze... jobbulást.
a főutakon kívül minden út járható ott alig van nép
pl a dévai út ( a számát nem tudom) az totál életveszély én ott folyamatosan félek
de aradtól a határig (vagy fordítva) is tud érdekes lenni amikor 1 km távon néha 120 kamiont előzöl le
Kaspó.
Castroll
csak a lábam hasadt fel 20 centi hosszan
meg némi fájdalom itt-ott
mert ugye a rövidgatya+póló kombóból nem adunk alább
tangapapucs nincs itthon csak kínai hamis biopapucs
Hát ez az ! Valamikor Castrol 10w synt olaj volt , és csak egy szezont ment kb 5000 km-t ! És minden évben szarrá égeti a teló az olajat , Nem csak egyfajtát , bármilyet !
A titok hogy, menj 110-el.
Szép napunk volt! 148km
Fiam! Ne írj be ide!
nebassz... mint látjuk, még élsz....
Én ma,toltam egy laza,15km távot egyszer még 100ig is kihúzattam
Sikerült esni is egy hatalmasat
Köszi!
ez nagyon szar őszilé lehet vazze
én itthon is keveset motorozom, nagyon sz@rok az utak... de romániába még1x nem megyek az biztos . 1x voltam, azt se kellett volna... a főutak voltak egyedül járhatók, ott meg a lakott területen 100-al toltak le a kamionok...
Randa fekete szmötyi ! Szegény telónak mit kell dolgozni , hogy így átalakítsa a faja olajat !
mert fagizni és sellfire használklyák a moccantykat én ma is naon jot mccannytyúztam apa engedte
Mindig mondjátok érzésre 8-10 éve ezt a felújítást.De a fogaras mint látványút azért fogvacogva ment a kotvány hondával.
Annyit még hozzá tennék hogy ahol láttad hogy nem jó az út az hamarabb fel lesz újítva mint a kis hazán legjobb autópályája az M1-es, abban fogadnék.
Ja és nem tudom volt e szerencséd látni, hogy hogyan is újítják ott az utakat? Hát nem 40 cm -ert kaparnak le a régiből, annyit elárulok és nem is megy tönkre 3 év múlva. Olyan utak épülnek rohamosan amikre ha rámész egy jó gumival ott csak te baszhatod el, nincs kifogás...
Egyenlőre kipipáltam erdélyt.Majd ha nem egy göcsörtös erdei útra teszik egy autópálya forgalmát akkor visszatérek.
Irány a nyugat,kivándorlok.
De csak azért mert nem Honda.
Van még több! Tudok mutatni neked jó párat! Nem messze a határtól olyat hogy lerosálod a kanyaroktól és a tájtól a bokádat!
Élesd.