Na. Már egy jó ideje itthon vagyok én is. 470 km. Semmi bajom semmi fáradság. Szóval a múltkori kimerültség nem a motortól volt. Úgy érzem hogy még simán van erőm egy 300 km-re akár azonnal.
a főutakon kívül minden út járható ott alig van nép
pl a dévai út ( a számát nem tudom) az totál életveszély én ott folyamatosan félek
de aradtól a határig (vagy fordítva) is tud érdekes lenni amikor 1 km távon néha 120 kamiont előzöl le
csak a lábam hasadt fel 20 centi hosszan
meg némi fájdalom itt-ott
mert ugye a rövidgatya+póló kombóból nem adunk alább
tangapapucs nincs itthon csak kínai hamis biopapucs
Hát ez az ! Valamikor Castrol 10w synt olaj volt , és csak egy szezont ment kb 5000 km-t ! És minden évben szarrá égeti a teló az olajat , Nem csak egyfajtát , bármilyet !
én itthon is keveset motorozom, nagyon sz@rok az utak... de romániába még1x nem megyek az biztos . 1x voltam, azt se kellett volna... a főutak voltak egyedül járhatók, ott meg a lakott területen 100-al toltak le a kamionok...
Annyit még hozzá tennék hogy ahol láttad hogy nem jó az út az hamarabb fel lesz újítva mint a kis hazán legjobb autópályája az M1-es, abban fogadnék.
Ja és nem tudom volt e szerencséd látni, hogy hogyan is újítják ott az utakat? Hát nem 40 cm -ert kaparnak le a régiből, annyit elárulok és nem is megy tönkre 3 év múlva. Olyan utak épülnek rohamosan amikre ha rámész egy jó gumival ott csak te baszhatod el, nincs kifogás...
elég jó évnek néz ki, a betadin úgy is lejár idén nyáron legalább van hová elhasználni
pl a dévai út ( a számát nem tudom) az totál életveszély én ott folyamatosan félek
de aradtól a határig (vagy fordítva) is tud érdekes lenni amikor 1 km távon néha 120 kamiont előzöl le
meg némi fájdalom itt-ott
mert ugye a rövidgatya+póló kombóból nem adunk alább
tangapapucs nincs itthon csak kínai hamis biopapucs
Sikerült esni is egy hatalmasat
Ja és nem tudom volt e szerencséd látni, hogy hogyan is újítják ott az utakat? Hát nem 40 cm -ert kaparnak le a régiből, annyit elárulok és nem is megy tönkre 3 év múlva. Olyan utak épülnek rohamosan amikre ha rámész egy jó gumival ott csak te baszhatod el, nincs kifogás...
Irány a nyugat,kivándorlok.