Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vedd be szépen azt a gyógyszert.
Már mondtam múltkor is ezeket fejből tudom, arról nem tehetek hogy interneten is fent van! Az én időmben ezekkel én még könyvekből tanultam!
Például a hétvégi tüntetésen is voltam és a következőre is megyek!
Ha szemrehányást teszünk valakinek, mert hibázott, akkor nem annyira a jóság, mint inkább a gőg szól belőlünk, s kifogásaink korántsem a másik jó útra terelését, hanem inkább a magunk tökéletességének fitogtatását célozzák.
Ezt terelésnek veszem
Ez nem cél! Mindkettőből van itthon!
A könyvek voltak az én madaraim és madárfészkeim, háziállataim és istállóim és rétjeim; a könyvtár az egész világ tükörképe volt; s a tükörképben megvolt az eredeti minden mélysége, változatossága, váratlansága.
Gyere kapsz egy fagyit, vagy marha trágyát... ez már cél
Farmon, de ettől még művelt vagyok, kis előítéletes.
Mindent szó szerint értesz?
Szóval az istállóban nevelkedtél!
Gratulálók
Mondta bárki is hogy ölelgetnénk téged?
(Szó szórós értelemben)
Nem guglis!
Azért kérdem, hogy miért, mert mi értelme lenne? Mert ha lenne értelmes célja még meg is fontolnám, így viszont nem. Nem ellenetek szól, de nem voltam soha motoros találkán inkább moccantyúzok! Nem mindenkit érdekek a bratyizás.
Nem vagyok ez a pacsis, összeborulós ember, ezért pedig nem utazgatok! Sokan ismernek? Engem? Ezt erősen kétlem!
Kretén? Ez nagyon erős! Nem én éltem vissza más képével, szitkozódtam, minősítettem stb.
Majrém pedig nincs! Fiamnak mondjuk van egy pici.
Ha már itt osztod a google-s "eszedet"
Talán élőbe is megtehetnéd, de megint csak sunyin a sarokba kérdezgeted hogy miért miért miért
Csak moccatyuzól egyet, útba ejted tinnyét, ha van benned némi betyárság köszönsz az ottani motorosoknak, esetleg rákérdezel hogy ti is a talákára jöttetek...? Jahhh én meg dingdong vagyok stb stb
Hivd a fiacskádat is!
Szeretnélek személyesen megismerni ennyi. Sokan ismernek itt az oldalon is nagyon jó fej motorosok, gondolom csak nem lehetsz ennyire kretén az életben mint itt arctalanul.
Gyere el azt jót nevetünk együtt egymás majréján vagy mittomén... fizimiskáján...
Esélyt? Ezt úgy mondod, mintha követtem volna el valamit.
Légy türelmes magaddal! A gyógyulás nem rövidtávfutás, hanem maraton; nem egy hatalmas ugrás, hanem kis lépések sorozata.
Minek mennék?!
Tessék lássék, te is kapsz egy esélyt!
Ráugrottál nekem ennyi elég. téged bizonyít bolond vagy. Gyere el vasárnap szívesen kezet fogok veled!
Egészségedre, puszi a lányodnak nagyon aranyos az ifjú hölgy!
Láttam a minyonokat, tudom miből lesz a cserebogár
Most kóstolom a nedűt, jóféle!
Lehet, hogy én vagyok a bolond a dombtetőn, de éppen onnan a legjobb a kilátás.