Ha szemrehányást teszünk valakinek, mert hibázott, akkor nem annyira a jóság, mint inkább a gőg szól belőlünk, s kifogásaink korántsem a másik jó útra terelését, hanem inkább a magunk tökéletességének fitogtatását célozzák.
A könyvek voltak az én madaraim és madárfészkeim, háziállataim és istállóim és rétjeim; a könyvtár az egész világ tükörképe volt; s a tükörképben megvolt az eredeti minden mélysége, változatossága, váratlansága.
Nem guglis!
Azért kérdem, hogy miért, mert mi értelme lenne? Mert ha lenne értelmes célja még meg is fontolnám, így viszont nem. Nem ellenetek szól, de nem voltam soha motoros találkán inkább moccantyúzok! Nem mindenkit érdekek a bratyizás.
Nem vagyok ez a pacsis, összeborulós ember, ezért pedig nem utazgatok! Sokan ismernek? Engem? Ezt erősen kétlem!
Kretén? Ez nagyon erős! Nem én éltem vissza más képével, szitkozódtam, minősítettem stb.
Majrém pedig nincs! Fiamnak mondjuk van egy pici.
Ha már itt osztod a google-s "eszedet"
Talán élőbe is megtehetnéd, de megint csak sunyin a sarokba kérdezgeted hogy miért miért miért
Csak moccatyuzól egyet, útba ejted tinnyét, ha van benned némi betyárság köszönsz az ottani motorosoknak, esetleg rákérdezel hogy ti is a talákára jöttetek...? Jahhh én meg dingdong vagyok stb stb
Hivd a fiacskádat is!
Szeretnélek személyesen megismerni ennyi. Sokan ismernek itt az oldalon is nagyon jó fej motorosok, gondolom csak nem lehetsz ennyire kretén az életben mint itt arctalanul.
Gyere el azt jót nevetünk együtt egymás majréján vagy mittomén... fizimiskáján...
Ez nekem is megy!
Mindent szó szerint értesz?
Gratulálók
Mondta bárki is hogy ölelgetnénk téged?
(Szó szórós értelemben)
Azért kérdem, hogy miért, mert mi értelme lenne? Mert ha lenne értelmes célja még meg is fontolnám, így viszont nem. Nem ellenetek szól, de nem voltam soha motoros találkán inkább moccantyúzok! Nem mindenkit érdekek a bratyizás.
Kretén? Ez nagyon erős! Nem én éltem vissza más képével, szitkozódtam, minősítettem stb.
Majrém pedig nincs! Fiamnak mondjuk van egy pici.
Talán élőbe is megtehetnéd, de megint csak sunyin a sarokba kérdezgeted hogy miért miért miért
Csak moccatyuzól egyet, útba ejted tinnyét, ha van benned némi betyárság köszönsz az ottani motorosoknak, esetleg rákérdezel hogy ti is a talákára jöttetek...? Jahhh én meg dingdong vagyok stb stb
Hivd a fiacskádat is!
Gyere el azt jót nevetünk együtt egymás majréján vagy mittomén... fizimiskáján...