most oszinten,odavisznek treneren egy r1 et hogy zorog,kezratettel megvan a diagnozis hogy kuplung,ok szar a kuplunk ember megveszi,beszerel,elvegez egy feloras szinkront,csak zorog tovabb,semmi gaz nem nezunk utana hanem megyunk egy probautat,zorog tovabb,igy megkuldjuk tiltasig uresben,es csodalkozunk hogy kinez a hajtokar.
Amig jart nalla zorogve uszkve egyorat nem tunt fel hogy gebasz van?
De jart ugy huszperceket motor hogy okadta a fustot mint egy gozhajo de csak jaratta a video kedveert.
Amikor nem begyakorolt hiba vagy egyertelmuen lathato baj van meg tud akadni a lemez.
Igaz szorgalommal ki fogja seggelni de neha nem adja ki.
addig nem baj mig nincs az ego a csillagokban.de ott van.
Azt hittem végig arról beszélünk! Itt nyomod, hogy megeszik, néztem is hogy te hülye vagy. Megbízhatóságban szerintem nem! Az a baj, a Nissan sajnos mióta átcímkézett Renault lett azóta erősen rontja az átlagot. A Honda, Toyota, Mazda, Suzuki pedig kimondottan jók!
Nekem a GS500 is elfogyaszt fél liter olajat egy csereperiódus (6000 km) alatt, pedig jó állapotú a motorom. Ez van: léghűtés, nagyobb illesztési hézagok, magasabb henger- és hengerfejhőmérséklet.
a computer figyeli az olajszintet és figyelmeztet, ha csökken... legalább már nem kell aláhajolni, régen mindig röhögtem, amikor ahányszor megálltunk egy túrán, a bmw-sek mindig aláhasaltak a motornak...
Ugy erzem kozepesen szar.
Amugy sokmindent tud de kurvara sokmindent nagyon nem es 2000 utani motort nem adnek a kezibe,csak ha mase a motor.
Mondjuk regebbibol sem.
De a tiedet barmikor.
van... fel is ugrott a pumpa a japán motorok után. 3000e km után 2dl. a bmw nyilatkozata és a bmw-sek szerint normális, japán motoron szocializálódott létemre nem. állítólag 3000km/1l fogyasztásig nem is diagnosztizálnak hibát
Amig jart nalla zorogve uszkve egyorat nem tunt fel hogy gebasz van?
De jart ugy huszperceket motor hogy okadta a fustot mint egy gozhajo de csak jaratta a video kedveert.
Amikor nem begyakorolt hiba vagy egyertelmuen lathato baj van meg tud akadni a lemez.
Igaz szorgalommal ki fogja seggelni de neha nem adja ki.
addig nem baj mig nincs az ego a csillagokban.de ott van.
http://pulsenews.co.kr/view.ph...
Amugy sokmindent tud de kurvara sokmindent nagyon nem es 2000 utani motort nem adnek a kezibe,csak ha mase a motor.
Mondjuk regebbibol sem.
De a tiedet barmikor.
Tachner anyit mondja bazd kipróbálom már az astraba.
olajfogasztasod van?