Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is meguntam a halakat, utána hörcsög lakott benne de az is kihalt
Én vagy 5 éve elajándékoztam az enyémet (teljes felszereléssel együtt) egy utcabeli srácnak. Ráuntam, utáltam 3 havonta takarítani a 135 literes sz*rt.
Ajándékba jár hozzá a vízzel való feltöltés.
vannak fura emberek,
árulok egy akváriumot aztán rámír egy ember elküldöm-e futárral
írtam neki hogy előreutalás esetén az általa kiválasztott futár céggel fogom küldeni, de ha megérkezik készítsen ki egy vödröt abba egyszerűbb lesz bevinni a házba
van pár hasonló írás. de ezek nem hinném hogy elősegítik az adásvételt
mondjuk én az ilyen szarokat inkább betolnám a bontóban mint a testvérekkel vitatkozni ki kikor akarja átíratni meg a kamu autókereskedői jogcímre venni
amikor fater zsiguliját árultam csak fehér emberrel álltam szóba, mondjuk az ahhoz a szuzukihoz képest gyári állapotú volt
nem is mentek vele egy métert se máris kellett nekik
Állat már olvastam!
sztem is itt érné meg igazán, de itt kevés van... pedig muszáj lesz vmi zöld rsz-osat újítani a városba , de még várok 2-3 évet. a toyota új design-ja nem jön be, hátha pár év múlva csinálnak szép autót is megint... addig is várom, hogy essen a dízelek ára, mert még egy nagy köbcentiset venni akarok, relatív újat, hogy jópár évig meg legyen, de egyelőre nem akar
https://totalcar.hu/magazin/ko...

És ez egy 4 éves cikk.
Azóta itt ezen az 5km-en számolok össze ennyi sárga Prius-t
Sokan a simával járnak, de van jó pár Prius+ ami ugye a kombi változat bazi nagy csomagtartóval.
Az egyik szomszédom is ilyennel taxizik.

Nem tudom, pedig pont a belvárosi részen nagyon gazdaságos lenne.

Amúgy rájöttem, nehogy Priust- vegyetek, elekromos autót meg pláne. Amióta népszerűek megy fel a használt ára, szóval fuj szar az egész nem jó semmire
ez reális
nem ereszti az olajat, elcsípi a blokk
Ha jól tudom, akkor azt a Harley-kre mondták. Állítólag még 15-20 éve is úgy álltak a szalonban a zsírúj gépek, hogy tepsi volt alattuk.
Aszittem ez a dukátira érvényes.
Bocsi és nem személyes szívatásnak akarom mondani. De régen hallottam egy jó mondást. BMW motor alatt csak akkor nincs olaj petty ha nincs benne egy csepp sem. (Persze ez is egy túlzó sztereotíp mondás de akkor tetszik)
még az a kibaszott olajteknő is duplán van....
http://youtu.be/IHUnym32Xtw
én itt a 4-5-6-13-14-15-16 kerben járok, itt is van de elvétve...
10e vagy éves csere. a computer figyeli és figyelmeztet, ha alacsony a szint. kb 3e km-kén szokott jelezni, kap 2dl olajat és újabb 3e km kuss van. az enyém nívópálcás, ott tudom csekkolni, de megbassz@ hans is a nénikéjét, attól függ a nivon a mennyiség épp hogy áll meg a blokk... ugyhogy ez a 3e-ként 2dl már bevállt...
Kálvintér és Ferihegy között. Többnyire erre járok.
Meg egy halom Leaf is jár erre.
Ennyit csipeget az enyém is ekkora futás alatt.
3 ezrenként cseréled, vagy ellenőrzöd csak? :) Japán motor is tudja enni, hajjaj, de még mennyire.
én agyfaszt kapok, hogy a bmw 2dl-t elcsíp 3000km alatt a power1 racing olajból.... nem vagyok hozzászokva, japán motorokon szocializálódtam
Az ETZ, na az mennyi olajat megeszik, léghűtős, szellős illesztések, hmmmmmm.
valóban.... jujj régen volt már....
Mert az vizes, a gs tényleg csipegeti, de nem vészesen.
nem tudom, nekem volt er-5 régen, 4 évet használtam, uaz a technika, mint a gs500, egy mm nem esett az olajszinten 6000km alatt....