Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Olcsón" megúsztad ez a lényeg!
Végül is de. Az biztos hogy a fodrász nem volt nyitva, mert a hajam nem volt levágva, pedig onnan mentem haza.
Akkor se, ha olcsóbb mint a többi?
Nem mindegy?
Mivel pofátlanul nyomul a pofámba a reklámjuk, én messzi kerülöm.
Ali, Bangood, Ebay...esetleg Amazon.
Kitalálhatta volna mit baszhattam el, mert semmire nem emlékszem a mai napig.......
Én lazán leszedtem...flex mindent visz
Emlékszem ezen is lovagolt egy darabig az idióta...
Sajnos igen. Bal csukló lemezelés, meg a csípőmből egy darabka. Nem egész 4 hét múlva már motoroztam!
Ez Te voltál?
Jaja, de akkor inkább az esés, azok az oldalkerekek biztos jó szarul neznek ki a szép uj triumphon! Hát még milyen szarul nézne ki a mégszebb svn!!
Egynek már jó.
Az a baj, az csak a tavalyítól mentett volna meg.

Ettől pl nem

https://www.nyugat.hu/tartalom...
Helló Pityu!
Még én se, ezért érdeklődtem. Ebay-ről ali-ról már jött cucc, de itt még annál is olcsóbb, ugyanaz az árú.
A támkerék felszerelésén nem gondolkodtál?
Én már beszereztem.
Nekem az első gumi volt így simán használtam cseréig...
Szia Zsótti! Én nem ismerem.
Nem értem ini. Hát ha áttolod a gumin kívülről befelé, fent a helyén, attól még a szál bent is lesz, a kilógó részt meg levágod szikével. Dzsátubin most néztem, nem tűnik ez olyan rossznak egyébként, de időm van, gumishoz meg amúgy is kell mennem, mert tavaly a nyári szett az utón kapott defektet..... Csupa jóság van defektel mostanában. Mind egy, a lényeg hogy idén ne essek el motorral!!
Kérdés az urakhoz!
Valaki vásárolt már a Wish fantázia nevű internetes vásártéren? Tapasztalatok esetleg? Találtam rajta jóáron ezt-azt, de nem tudom hogy merjek-e rendelni onnan.
Nekem van a szerszámkészletben egy rövidített kitolható kerékkulcs.
KB 70 centi ha kinyitom.
próbáld ki a 6-8 éves megkeményedett másfél centi falvastagságú crossgumival.....
amikor a felniről úgy túrtuk le hogy a 160 kilós motor oldaltámaszon állt a gumin de még rá kellett feszíteni a pajszerral mert meg sem moccant
mindezt egy 20 centis pajszer szettel + 20 centis hosszabbító csővel
Próbáld ezt tömlő nélküli Z6-al.
Ketten a gumizógéppel is izzadtra küzdöttük magunkat.
elég az egyik felét
én nem egy belsőt cseréltem már útközben, bár az endúrósok fasza gyerekek, nem esnek kétségbe semmitől sem
Hernyóval 10 perc se a javítás azt go baszathatod neki!