Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha 1500 km-enként kinyírod őket - akkor az nem is olyan olcsó....
bocs, hogy belerondítottam a gondolatvilágodba
Egy BMW tulaj?
az nekem nem jó... drágán minden hülye tud venni én hozatom, általában 15-20%-al olcsóbban
Meddig tart ujat venni?
Van rakásra minden gumisnal.
én a múlt szombaton kellett egy javítókukacot betolni az új hátsó gumiba.... kb 1500 km van a gumiban
Sirok-Eger.
azért egy 250s tempónál van ott erő nem kevés, ki lehetne számolni mennyi, de én biztos nem fogom
Mert mi a baj vele? Mátrafüred és a Galyatetői leág között valóban szar de utána eltűnt a rinyacsíkom.
Hát ettől ne tarts. Nyilván a gomba sokkal jobb, anno mikor gumiztam én is használtam, de ha nincs más a kukac is megfelel.
Na jó, de a bejuttatáshoz sokkal nagyobb erő szükséges, mint amit a centrifugális kifelé tud hatni. Én inkább attól tartanék, ha már tartani kell valmitől, hogy pont befelé pottyan be, ahogy kopik a gumi.
nekem az egyik elsőmben 2 kukac is van, a kocsi gumiba is
de olvastam nem egy olyan esetet amikor az ilyen 200+ tempónál kirepült a kukac
aztán itt elég sok szervdonor sportgépes van így a kukacot natúran ajánlani nem egészséges
de aki normálisan közlekedik és betolja rendesen a kukacot annak sosem fog kiesni, még a szövetig kopott robogó gumiból se jön ki pedig annak még fél centi sem volt a gumi vastagság
Mint írtam pályán is voltak vele.....és nem volt gáz, ha sikerül jól betenni akkor mindegy, hogy mész.
a sima kukaccal az a gáz hogy ha gyorsan haladsz a centrifugális erő miatt ki tudja dobni mert ugye ami be tud menni az ki is jön és ég a szerszám sincs ott....
persze ez nem 110nél fog bekövetkezni.......
ha a belső kunkorba befűzöl egyet akár megtekerve az az életben nem jön ki többet mert a lyuk kisebb mint a 4 szál együtt
Basszki,Etyek-Csákvar kozt szarabb mint emlekeztem,de a matra uberel mindent.
Basszki,Etyek-Csákvar kozt szarabb mint emlekeztem,de a matra uberel mindent.
Nem kellett lenézni, én is benéztem volna jó tempónál.........mondjuk mióta kamionozok a beláthatatlan helyeknél indokolatlannak tűnően lassítok így nem vagyok valami jó túratárs. Vazz, nemrég az 51-en egy kanyarba ahol eléggé kátyús és nyomvájús 50-60-nal mentem be mikor szemből talán egy kawás ( zöld volt) jött nem lassan és a nyomvájú átdobta elém, mire a fékre tapostam (bár azt hittem, hogy már mindegy) akkor az én sávomban lévő nyomvájú visszadobta a saját sávjába pár méterre előttem.......én leizzadtam, de talán ő is.........
Ugyanolyan fos, mint az összes többi, ahol nem lehet paypal-al fizezni. Sajnos az ebay-en sem lehet már nemsokára!
Na, de amúgy próbáld ki, aztán meséld el ha jó
Igen, a rendőröknek is ugyanezt mondtam pár héttel később. Pont 2 kanyar van a szakaszon, egy balos majd jobbos, a mentő tuti takarasban volt. Lehet lenéztem egy masodpercre, aztán bumm.
Az pláne gyanús.
Én állandóan elemzem a történéseket és remélem tudom, hogy mikor mit basztam el......sőt, vezetés közben azzal múlatom az időt, hogy elképzelek folyamatosan vészhelyzetek előttem és próbálom kitalálni, hogy mi lenne a helyes reakció az eseményre. Persze volt olyan amit megúsztam és fingom sem volt, hogy miért tettem éppen azt amivel sikerült elkerülnöm a gebaszt.
Hááát ez viszonylag egyszerűnek tűnik, jött a mentő és amikor észrevette a dajevós autós akkor ész nélkül belelépett a fékbe (cikk szerint lassított) mire Te aki nem vette észre a mentőt mert takarásban volt, sisakban nem hallani (amúgy autóban sem, felhúzott ablak, klíma, rádió stb. kb. semmit nem hallani a kinti zajból) így későn vetted észre a fékbe álló autóst és belementél....nem szép dolog, de előfordul.
Ennyire?
Én mindenre emlékszem mindből de hogy mit csesztem el az sose tudom.
Annyi hogy balfasz vagyok oszt csá.
Inkább lelassulok.
Minek siessek,a fagyi megvár.