milyen fura az élet
a mick jagger 70+ évig bírja még mindig az alkeszkodást szegény avicii meg 30ig se húzta......
lehet neki is uborkát kellett volna termeszteni a nagy magyar valóságban
A conradosnak egy kis vékony lap volt a végén nem ilyen henger forma, olyasmi kéne és itthon kapható nem rendelendő ami majd eccer megjön.....vagy nem.
van de a belső rész meghalt
néztem bontóban 2000 ft de egyik sem volt hibátlan
5 ért láttam olyat amiben valami izét kicseréltek és jobb lett utána de annyit meg nem ért
valami 400 forint volt a mérőke...... világítás szálra van rákötve és egyből látom hogy világítok vagy sem
Kistrakiba, csak egy lámpa van benne ami elvileg ha túlmelegszik kigyullad, de legutóbb kissé leterheltem és kinyomott némi gőzt és a lámpa még sehol sem volt, így gondoltam feltennék valami hőmérőt amivel látnám, hogy miképp alakul a helyzet ha helyzet van.
nekem ilyesmi van az opelban méri a töltést hőfokot és az időt
a hőfok kb 1 tizedre pontos
ellenben olyan rövid a hőmérő vezetéke hogy csak az oldalindexig ért el így nyáron kb használhatatlan a hőmérő
megtoldani meg nem mertem mert akkor jó eséllyel nem fog jól mérni, így legalább télen jól mér látom mikor fagyveszélyes az út.
Ehhez elég kimenni a kínai bazárba. Megnézed, ha jó megveszed, ha nem akkor otthagyod.
Van egy Orosz csóka aki több kereskedővel konténerben hozza ezeket a kütyüket, tőle szoktam venni annyi pénzért mint e-bayen, és ha rossz, szó nélkül visszaveszi.
a conrad ugyanazt a kínai vackot árulja 10x drágábban mint a kínaiak az ebayon-alin stb
de
a conradnál valamiért nincs minőségi hiba....legalábbis nekem eddig még nem volt semmi sem szar amit ott vettem
kezdek arra gondolni hogy amit olcsón árulnak a kínaiak azok nem mentek át a teszteken a minimál szinten, de még annyira nem szar hogy ki kelljen dobni
pl volt olyan mem kártya ami szinte tudta azt amit kell de volt olyan is ami a felét tudta.....
ellenben a 64es annyi mint itt a 16os jótállással és minőségi garanciával
szóval ha rendelsz 3 kínai mérőt egy biztos jó lesz de lehet mind a három
amúgy egy dolgot vettem észre ami az ájfónnál fasza
múltkor pesten voltam a gyerekért a belvárosban elég szar parkolni este és ott ahol megbeszéltük nem tudtam megállni csak pár utcával arrébb
elküldtem neki üzenetben a címet, aztán amikor a térképen megnézte hol van ez egyből behozta hogy "anya ajánlása" vagy valami ilyennel mert az asszony ájfónjáról lett küldve az ájüzenet....
eddig ez az egy dolog ami tényleg tetszik benne
a mick jagger 70+ évig bírja még mindig az alkeszkodást szegény avicii meg 30ig se húzta......
lehet neki is uborkát kellett volna termeszteni a nagy magyar valóságban