Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Evolúciós,mi? A csóró viszont nagyobb eséllyel talál olyat,aki nem zsákbamacska.
2.
De ügyes.
Neked hány kezed van?
Ahh,most csináltam szelfit csak clamnak.
Basszus mindenki kivette a szabiját mára és elment motorozni ? Olyan a fórum mintha Ciánoztak volna. Csak én vagyok itt vagy van még valaki?
Már mi sem a gigantikus zsírtartalékkal rendelkező seggekre bukunk, hanem az esztétikus, kellemes formákra. Kivételek persze akadnak.
Ennyi.
Ez a férfiaknál is átalakul, hiszen a nagy, hájas seggű csajok voltak a nyerők, mert a szírtartalék miatt a terhességi időszakban fellépő esetleges táplálék hiány mellett is ki tudta hordani a gyereket. A mai világban már nincs táplálék hiány, a nők lehetnek vékonyak és csinosak, nem szükséges a galaktikus méretű picsa a pasik felszedéséhez.
Amúgy igaza van a csajnak ha a pénzes faszt szopogatja
Régen amikor az erő volt az ami biztosította a,leendő gyermeke felnevelését alkor az izmos férfi volt az ideális partner
Most az erő másodlagos, ha van pénz van minden
Ez is evolúciós dolog, csak most bassza a csőrét a sok csórónak a,megváltozott helyzet
Az csaj,annyit is ér.Mondjuk akit csak azért cidáznak le,az is kb. annyit ér.
Pontosan ez lesz az Andrettinél. Sőt már elvileg zajlik is

https://hegylakok.hu/2018/04/s...
Jaggert a kokain konzerválta, a pia sokkal hamarabb kinyír.
Ikertornyok!
Valami szezon nyitó motoros banzáj. Mennék én is de nem vettem ki mára szabit (tartalékolok) lesz valami színpad is stand up előadás. De nem néztem meg jobban mondván úgy sem érek oda nem fájdítom a szívem miatta.
Motorozni is ráérek. Sőt elmegyek motorozni a főnököm meg fizet érte és nem is vagyok futár. Ez egy jó szisztéma szerintem. Jövő héten pl Pécsre megyek motorozni
Nem kell a kamu, motorozni nem érsz rá, de táncolni igen

http://youtu.be/1gbr4i224xQ
Jó reggelt! Kell, hogy fitt legyek, csirke rizst egyek, nincs se liszt, se tej, adj egy kitkat-et
A Nascarban vagy az Indycarban?
Reggelt ! Lesz ma valami nagy banzáj az Andrettinél 9-től. Én sejna ma is irodára vagyok ítélve de ekinek kedve van menjen szórakozom egy jót. Délután még lehet én is kinézek.
Iggy Pop?
Keith Richards
Úgy, hogy volt ott más is nem csak alkohol.
nálunk van egy alkesz emberke legalább 20 éve masszívan iszik, előtte meg csak kedvtelésből ivott
már 10 éve is olyan remegős volt hogy benzincsővel itta a fröccsöt a kocsmában
el nem tudom képzelni hogy lehet ko-ra inni magát valakinek 30éves kor alatt
Ennyire?
A helyi srac a Buci vagy 50 evig huzta es akkoris egy auto csapta el a zebran.
Jaja index írta, olvastam. Valószínűleg igaz lehet a hír.... a buli csajok pia...no a piát nem bírta.