Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

teli vagy pénzzel mint a szar léggyel, aztán nem gázzal fűtesz csak a bajt keresed
Sasvár e....
szép két k1600
Igen és kééét Honda
Nem volt a közelbe egy Béla, aki egy fröccsért bepakolja?
Ebből lesz a diófa szekrény?
Inkább csak izzasztó.
Neeeeem,itt a triál pálya.
Szerintem Honda...
Jó kis akác...
Backi átugratsz a fa rakáson
Nekem ez jutott.
Farm élet.
Nem látszik de a cipzárából lóg valami, és azon van a szelfie bot
Időzítőre beállítva
Mellesleg képről nézve ,nem is vagy dagadt
Respect
Tőlem csak egy ilyenre tellett
De jó volt a reggeli mátra
Ez lehet de azóta eltelt 6 óra. Az átlagosan óránként 1 ember. Az azért nem egy vaskos szám. Bár nem baj. Menjen mindenki szórakozzon kapcsolódjon ki vagy nyírja a füvet. Nincs itt hiba. Nálunk is 10 emberből 3-an jöttünk be :-D
Amióta átigazoltam a motorra azóta semmilyen rádió nem szól sajna. Mikor kocsival közlekedtem akkor meg a Music FM szokott szólni (asszem)
Akkor titeket hallottalak!
Rock FM-be reggel élő adásba kerültünk 8.30 körül egész véletlenül... tiltásig kértek egy Zümmögést is
Reggel 7 óra vagy 5-6-an bejelentkeztek már...
Vagy K típusú thermoelem van ezekben, de az nem olcsó, mert kompenzált műszer kell.
Szóval inkább NTC van benne ami egy mustármag méretű üveggyöngy. Innentől kezdve meg teheted hengerbe, lapkába, ami tetszik, én simán felragasztanám az NTC-t, ha zavar a henger amibe belerakták.
Amit én vettem egy műanyag kapszulában van egy páratartalom mérővel együtt, ami simán bajonett zárral nyitható szóval nagyon berhelni sem kell.

HongKongi címről szoktam rendelni az gyorsabban ideér, de a kínai címekről is megjött mindig.

De ha te szeretsz feleslegesen többet fizetni ugyan azért akkor rendelj a contrádból.