Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Geri felett mindíg forgószél uralkodik !
állandóan?
Jó van , az a sivatagi vihar róvására volt írható !
Pina, fagyi jöhet de, hogy motort...
Ahhoz képest nem nehéz na.
Ezzel a próféciáddal tudok azonosulni !
De utálom nyalogatni.
Ugye milyen büszke voltál milyen tiszta volt a duki a Geriéhez képest ?!
Amièrt nem tettem arra nem èrzem magamat mèltónak .... ebből kiindulva addig nyújtózom amìg a takaróm èr....soha nem volt ès nincs hitel.
A tied tényleg disznyó!
Motorhoz nem mentem már le, viszont még szagolgattam pár percet a kihűlő pattogó blokk & kipufogó illatát...
Én nem értem hol itt a hiba
Ejnye te gyerek ! Hazaérés után sisak , ruha , kesztyű , aztán a motor puccen , vax , aztán csak a csók anyának !
enyém még mindig makulátlan
Enyém is de lusta voltam letakarítani majd holnap délelőtt...
munkatársamnak 350 van a corollában és eddig szinte hibátlan
az alapjárat kicsit ingadozik, a toyota szerviz se jött rá miért de nem vészes, és nemrég kivillant a légzsák lámpa, azt se tudják miért
kb ennyi a hibalista 350 ezer alatt
Faszom,koszos lett a motorom.
mondjuk 2006-ban nem akarta elfogadni a kereskedő, hogy kp... mindenáron hitelt akart rányomni faterra...
most örököltünk tesómmal egy 2006-s corollát, full sol plus csomag, 1,4 d4d, láncos 70e km... makulátlan, újszerű állapot... tesómé lesz, hogy legyen végre egy jó autója...
faterom is azt mondta anno, neki ez lesz az utolsó autója
akkor jobb volt, mint a csőd. akkor más nem adott nekünk hitelt, ez volt ezt kellett szeretni. nem kell többet látni bele, de kevesebbet sem...
após tesójáék vettem anno egy corollát újonnan, és votl a zsiguli a szőlőbejárósnak
most kb 11-12 éves a corolla, teljesen újszerű szerintem még 50 ezer sincs benne
azt mondja nekik megérte mert bármikor kell beleülnek és mennek, most már erősen 60+ évesek azt mondják nem is vesznek több kocsit
Igen,és a megoldás az hogy az IMF hitelt veszünk fel.
A "fő" autónkkal kb 15000-et megyünk évente, a másoddal 50-60000-et és így azt mondom, hogy jobban jártam volna anno ha veszünk még egy újat mint, hogy 2 évente valami fosra cseréljük a meglévő fost, de az elsődleges járműnél sem érzem úgy, hogy rosszul jártunk volna.
Ha munkaeszköz akkor megéri hitelre is az új mint egy pusztulat.
De ha csak havi pár száz km-re kell akkor csak hogy új autónk legyen valóban nem éri meg a hitel.
Csak ugye nyomatták orba szájba mindenhol, a nép meg csak bólogatott rá amikor az üzletkötő ezt tukmálta.