Az árnyék a lényeg.....mikor visszatekintünk a vég óráiban büszkén mondjuk, hogy mi egyenes gerinccel éltünk végig......közben a másik ágyon a kollégának kinyalják a seggét, minden kívánságát teljesítik és az egész család ott van vigasztalgatva miközben mi nézünk magunk köré az egyenes, de fájó derekunkkal, hogy miért szaros a valagam, miért nem ettem két napja, miért döfi át a nővér a karom a tűvel miközben ordít velem, hogy dögölj már meg te csöves mert kell a hely a fizetősnek és valamiből neki is élni kell.............miközben az árnyék akinek takonygerince van kissé fáradtan körbenéz hisz kapja a morfint és így semmi sem fáj, az orvos körülrajongja és a család is mindennel elhalmozza az ő pénzéből nyugodtan konstatálja mikor átnéz a mi ágyunkra és látja, hogy sikoltunk a fájdalomtól és alig várjuk a véget hirtelen felismer......na vazz, ott az a kis köcsög a suliból aki anno egész nyolcadikig alázott mert vízisikló voltam, de ugye én lettem valaki pont azért mert az ilyen faszokat eltapostam, besúgtam, tönkretettem lehetőleg a feleségét és a lányát is levarrtam miközben a főnökeként egész életében rommá aláztam kínoztam.....tehát bár ugyan nekem is végem, de elégedettséggel tölt el, hogy még a temetőben is jobb dolgom lesz a lúzer egyenes derekúnál. ott is saroktelket kapok.
nagybátyámnak is volt egy fecni erdő olyan 200-250x200 méter (fele) 3szög alakban lopták a fát de nem kapott kitermelési engedélyt
ritkításra kapott csak aztán kivagdostunk a vastagabbját
de még így is valami jóakaró felnyomott, de végül nem lett baj belőle
Ezzel olcsobb,amennyibe kerult a rendszer ki kell hasznalni.
Amugy a terv anno egy kb 8% os tulajdonu erdon alapult.
De hat ez magyar valosag.Abbol nem lesz fa.
http://youtu.be/IL_djqvVhmU
ritkításra kapott csak aztán kivagdostunk a vastagabbját
de még így is valami jóakaró felnyomott, de végül nem lett baj belőle
Amugy a terv anno egy kb 8% os tulajdonu erdon alapult.
De hat ez magyar valosag.Abbol nem lesz fa.