Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A való élet manapság nevetséges és ciki.Betegnek lenni gyógyszert zabálni orvosokat fizetni műanyag szart zabálni menő...családi veteményes teremteni ,jószágokat tartani majd levágni és elfogyasztani és a valódi teremtésben élni az fúj ...
B+ ez a 7link-je
Lambodzsidzsi
Mondjátok hogy a gamer tesztek nem jók.

http://youtu.be/St7ScWd8mdA
késés
ezer oka lehet hogy valaki késik, ezt a munkáltatók sosem veszik figyelembe
pl múltkor megálltunk kitologatni egy kismuffot az árokból mert belecsúszott a hóeséskor ez volt kb negyed óra
most akkor ne álljunk meg mert késünk a cégtől?
csak egy példa
ellenben ismerek olyat aki 20 napból 19 napot késik 5-15 perceket ez azért már nem tolerálható
hozzátenném én kb 25 éve melózok 2x késtem eddig
Há nem ezt mondtam?
Van olyan bolt ahol 5 éve a késésért levonás vagy kirúgás járt.
Moast meg ha csak heti 3x 20 percet késik valaki megsimogatják a buksit hogy ügyes volt.
Jó világ van.
igazad van zoli, jobb neked egyedül
ha látom értelmét a dolognak bármit megcsinálok
egy kibaszott falusi ezermester vagyok
hűtőgépjavítástól a kémény építésig mindenhez értek
vagyis a mindenhez is értek
azé szakad meg a másik, mert Ini munkáját is az csinálja, a végén meg elosztják kettővel
A legfontosabb hogy profin kell tudni félreállni és érvényesülni hagyni a munkatársat.
a több mindig jobb.....
nem feltétlen de bármi lehet
az biztos hogy nekem mindig sok okos gondolatom van ha arról van szó hogy dolgozni kell
a mostani melóban is kb 2/3 melóval csinálok annyit mint a másik aki majd megszakad
3 már van.
Minek több?
hogy a faszba járjon egyszerre 5 motorral
Valójában igen szimpatikus a kizsákmányoló diktatórikus egypártrendzer amit egyszemély vezet.
Áttérnél bútorról alkoholra és horgászcikkre?
ha kettő lenne belőlem és mindkettő nálad dolgozna te már nem egy fura angol motorral hanem 5x annyival járnál
persze csak ha hagynád hogy kieszközöljek pár változást ami pozitív irányba vinné a céget
egyszer majdnem bejöttem szombaton dolgozni, de miután mondták, hogy munkanap és szimpla bér van, mégsem jöttem.... most meg, hogy megebédeltem, mindjárt haza is megyek...
persze-persze... egyszer leírtad az igazat, utána meg mosakodsz.... mert te is a kizsákmányoló imperialista rendszer fenntartója vagy
Elég, ha ebéd után tíz percre ledőlsz pihenni. Elég, ha munkahelyedre lassan és kényelmesen haladsz és néha megállasz, hogy egy fát, egy virágot, vagy egy madarat megnézz. Elég, ha fél órával üldögélsz tovább a padon, mint amennyit előre szántál magadnak. Mert szépen süt a nap és a szellőnek kellemes, meleg virágszaga van. Elég, ha minden hetedik napon nem dolgozol semmit, csak örvendesz annak, hogy élsz és hogy szép a világ, amiben élsz.
Fizetés emelést. Hülye telefon.
Meg persze az európai bérezés.
Volt olyan alkalmazottam aki 2 havonta követelte a fizetést,a végén többet vitt haza mint én.
Amióta nincs milliókat sporoltam és a vérnyomásom is jobb.
Takarítsd le a motorod.
Miért, mi lenne a baj? Ha időben hozol ebédet, reggelit, kávét és uzsonnát na meg nem baszogatod a tennivalókkal akkor biztos nem okozna kárt.
nnna, azzal lennél kinn a vízből