ezért kell belülre is a szál attól nem tud kijönni
persze ez az út szélén nemigen kivitelezhető, de otthon nem sokból tart
nekem a kocsi gumiban is kukac van, bár attól a 70es tempótól tuti nem dobálódzik ki
Ha valaki a családban keres cipőt az otthoni net eléréssel akkor az okos programok minden gépet teliszórnak.
Szokd meg,örülj hogy nem szexhirdetések pasiktól.
Mi a qrva anyjáért van nekem tele cipőreklámmal az összes (ez is) oldal tele amikor én cipőt az életben nem kerestem a neten főleg mert akkora paraszt vagyok már, hogy a hulladékvas telepen is mezitláb járok....mennnnnyenek az annyukba....
De, az is elég. Mondjuk nem árt a hozzá adott ragasztóval is megkenegetni. Fr pl. a hringre is felment kukacolt gumával jó rég egy mersz esten és nem volt baja.
mindent ami kellett.Meg ima is volt a gepszellemhez tomjenfustel.
bar volt olyan is hogy a gumis baszta el.
szoval ha nem nagyonfontos az azonnali javitas en nem eroltetnem,ettol fuggetlenul az ules alatt van a kukackeszlet.
van hogy sikerul van hogy nem.Mint ininek a 10mp.
Ragasztót is használtál? Mert ha tényleg ilyen kétesélyes, akkor inkább gomba megy bele. Nem hiányzik mondjuk olaszba egy ilyen autópálya mellett dekkolós dolog.
En is betoltam majd kihuztam,ahogy a nagykonyvben volt.
Csomornel a nullason 180 utan megallva nem kellett oldaltamasz.
A jel annyi volt hogy nehezen fordult a kanyarban.
Uj gumi lett helyette.
bar valahol megvan.
Amugy gumikukacom nekem is van itthon, meg hozzá szerszám is. Nem elegendő ha én magam tolom be neki? Nem fillerbaszni akarok, csak most raktam be azt a rohadt kereket 1 hete, lánccsere volt épp. Betolnám, a kilógó lészt meg jól tőben levágnám, illetve a maradék meg úgyis hozzákopna.
gumis,gombaval,de nem mindnek van kisebb gombaja,es motort nem szivesen javitanak,ha csak foltot akar rarakni belulrol ne engedd.Gomba a tuti.
vagy te megkukacolod.
persze ez az út szélén nemigen kivitelezhető, de otthon nem sokból tart
nekem a kocsi gumiban is kukac van, bár attól a 70es tempótól tuti nem dobálódzik ki
Szokd meg,örülj hogy nem szexhirdetések pasiktól.
bar volt olyan is hogy a gumis baszta el.
szoval ha nem nagyonfontos az azonnali javitas en nem eroltetnem,ettol fuggetlenul az ules alatt van a kukackeszlet.
van hogy sikerul van hogy nem.Mint ininek a 10mp.
Csomornel a nullason 180 utan megallva nem kellett oldaltamasz.
A jel annyi volt hogy nehezen fordult a kanyarban.
Uj gumi lett helyette.
bar valahol megvan.
vagy te megkukacolod.