egy igazinak mondott sportesemény mennyivel jobb mint egy lövöldözős bajnokság? vagy akár egy búgócsiga pörgető verseny?
az élsport csak a pénzről és a doppingról szól semmi másról, a sportolók csak eszközök
kevés kivétellel mind félre van dobálva rövid időn belül
én láttam már cs-go bajnokságot (hozzátenném önszántamból biztos nem néztem volna meg) nem egyszerű dolog ám az még fizikai téren sem
a jobb gémereknek személyreszabott edzésterveik vannak hogy bírják a megterhelést
nekem pl egy forma1 vagy gp1 semmivel sem szórakoztatóbb mint egy cs-go játszma
Aha,pont azért vette meg tavaly majd most adja el és előtte még le is szervizelte fullra,mindezt aprópénzért hogy a következő vásárlónak jó legyen.
Itt valami gyanús.
Mennyivel jobb érzés megvenni egy 90 ezer km-t futott robogót jó állapotban, mint egy elfogadható állapotút, amin tisztán érzed, látod, hogy tekergetve volt?!
Bármit is nézek, a minél több km jelenti szinte a bizalom alapját már.
Ugyan azon a létsikon nyilvánulunk meg mitől különb,jobb,rosszabb az egyik mint a másik ?......dolgunkat jöttünk végezni más-más tudatállapotban eltérő életfeladattal,lehetőséggel,ennyi és nem több.A darázs nem jó és nem rossz...Ő a darázs....a varjú nem jó és .................................
A napraforgó mindig napraforgó marad, akkor is, ha még nem tudod megkülönböztetni a többi virágtól. Bármennyire is szeretnéd, nem változtathatod sem rózsává, sem tulipánná, országunk jelképévé. Ha meg akarja tagadni önmagát, csak megkeseredik és már életében halott lesz. Ezért tanuld meg derűs nyugalommal követni a sorsod, bármilyen legyen is.
A lehető legalacsonyabb rezgésű anyagért adják el magukat a fiatalok (is).Az érdekelt réteg tudatos tevékenysége,a terv része ez is.A jutub egyetem és fészbuk már a megalkotókban is aggodalmat okozott.A zoknin táguló lyuk a zokni elmúlását is eredményezi...ezt már ők is tudják..de a folyamat javitása visszaforditása szinte lehetetlen......( a megjegyzés saját forrás nem másolt ) Boldog napot !
Régebben néztem ilyen ,olyan teszteket "konzolos"
De az hogy azt nézzem ki hogyan lövöldözik, vagy kormányoz... naa azt max 3percig tudtam nézni, inkább bekapcsolóm a sajátomat ha késztetést érzek némi elfoglaltságra...
De már több hete csak porosodik a konzol és a tv is
Hála a jobb időnek
Csak akarva akaratlanul is de feldobál ilyen hülyeségeket és bele bele nézek, szörnyű
Szerintem ezek a youtube sztárok károsabbak. Akkor ott vannak az ilyen játék buzik, nézik a nagy semmit. Mondjuk Dél-Koreában vannak ilyen bajnokságok. Nem igazi sporteseményt néznek, hanem ilyen f@szságot. Nem tudom megérteni és átérezni ezt a függőséget vagy őrületet, mivel soha nem voltam konzol és PC mániás, a pasziánsz is törölve van a gépről.
a youtube haldoklik
felhigul az állomány
ilyesmi
plusz ezek a nagyon felkapot tevékenységek többnyire rövid idő alatt leülnek, lesz egy újabb generáció és egyből más érdekli őket
az élsport csak a pénzről és a doppingról szól semmi másról, a sportolók csak eszközök
kevés kivétellel mind félre van dobálva rövid időn belül
én láttam már cs-go bajnokságot (hozzátenném önszántamból biztos nem néztem volna meg) nem egyszerű dolog ám az még fizikai téren sem
a jobb gémereknek személyreszabott edzésterveik vannak hogy bírják a megterhelést
nekem pl egy forma1 vagy gp1 semmivel sem szórakoztatóbb mint egy cs-go játszma