Hegesztett háló kell a kutyának
4es köracél 5x10 centis lyukakkal azon kimászni se tud meg felmászni sem
Nekem a beagle kutyához villanypásztor volt
És a kis geci időről időre megnézte hogy van-e áram benne
A bullt egyszer megvágta aztán sose ment a drót közelébe, a staff meg nem igényelte annak 1x el kell mondani mot nem szabad és azt nem szabad
Ha leteszek egy darab húst azt sem eszi meg ha nem szabad
Egy darab májjal kipróbáltam egész megszáradt de nem nyúlt hozzá...
Mi az ivartalanítás mellett döntöttünk, ez az udvari atom bomba feltépte a drótkerítést, 200-250 méter drótot karóztam le, hogy ne szaggassa fel a csajozási kedvében, de akkor meg a fakerítést kezdte kibontani.
Kóbor, meg felesleges szaporulatot nem akartunk, nem parádéztatjuk, nem szaporítjuk, szükségtelen, hogy a hormonok miatt megbolonduljon az udvarban ha nem pározhat.
Szerencsére semmi nem változott, ugyan olyan élénk, aktív, rossz, mint az ördög, csak őrül meg a baszhatnéktól.
Koolajbol vagy hasznalt petpalackbol.
De ha nem lenne olyan messze éjszaka szívesen motoroznék ott órákig...
Meg más nagy városokban is... : ) (Párizs már meg volt, igaz autóval, de éjszaka 80 km a városban az nem kevés...:) )
http://youtu.be/FYRL3BUQqV8
4es köracél 5x10 centis lyukakkal azon kimászni se tud meg felmászni sem
Nekem a beagle kutyához villanypásztor volt
És a kis geci időről időre megnézte hogy van-e áram benne
A bullt egyszer megvágta aztán sose ment a drót közelébe, a staff meg nem igényelte annak 1x el kell mondani mot nem szabad és azt nem szabad
Ha leteszek egy darab húst azt sem eszi meg ha nem szabad
Egy darab májjal kipróbáltam egész megszáradt de nem nyúlt hozzá...
Az ember csak az olyan munkában fárad el igazán, amit nem szeret.
http://neszeszer.blog.hu/2018/...
Kóbor, meg felesleges szaporulatot nem akartunk, nem parádéztatjuk, nem szaporítjuk, szükségtelen, hogy a hormonok miatt megbolonduljon az udvarban ha nem pározhat.
Szerencsére semmi nem változott, ugyan olyan élénk, aktív, rossz, mint az ördög, csak őrül meg a baszhatnéktól.