nem vettem mert
vagy hatásos vagy nem
ha nem hatásos akkor kidobott pénz
ha hatásos akkor se nekem lesz jobb hanem a másik félnek szóval kidobott pénz
szóval ha jó ha nem jó akkor is kidobott pénz
amit vennék az a régi kamagra zselé (állítólag a mostaniak szart se érnek) abból fél tasak elég volt 3 lövéshez is még 40 felett is
bár a kellemetlen mellékhatás az volt hogy nem lehetett végezni fél perc alatt még az elsővel sem
kukoricából bármikor főzhetsz
kell egy enzim ami a keményítőt cukorrá bontja
és már forrhat is
de van egy olyan eljárás is hogy a kukorica csak beindítja és cukrozni kell és az forr ki
itt a kukoricadara bármennyiszer felhasználható
sajna ezeket a szeszeket érlelni kell(pl tölgyfahordó), mert anélkül elég elkeserítő(vagy teljesen semleges) ízük van
vagy keverni valami karakteres dologhoz
amióta kitöltöttem az iq tesztet azóta nem jönnek a faroknövesztő reklám emailok, pedig mindig jöttek.... olyan hogy 7 nap alatt +3 centi(ha élnék 80 évig kb teneriféig érne a répa)
gondolom az okos spam robotok kiszűrték a 120 feletti szintet és tudják hogy úgysem hiszem el a dolgot
Nah jól van én elcsapáztam dolgozni. Pocsi! Találjátok hogy akkor mikor és hol? Mert amúgy már holnap délután megyek fel Győrbe. És csütörtök este is ott leszek. Szóval bővültek a lehetőségek.
Szép jó reggelt! Ma is lesz dolgom! Szedem a cefrének valót! Szántom a hektárjaim! Gondozom a jószágokat! Átnézem a gépeket! Méhészkedem és rendelek pár bútort!
vagy hatásos vagy nem
ha nem hatásos akkor kidobott pénz
ha hatásos akkor se nekem lesz jobb hanem a másik félnek szóval kidobott pénz
szóval ha jó ha nem jó akkor is kidobott pénz
amit vennék az a régi kamagra zselé (állítólag a mostaniak szart se érnek) abból fél tasak elég volt 3 lövéshez is még 40 felett is
bár a kellemetlen mellékhatás az volt hogy nem lehetett végezni fél perc alatt még az elsővel sem
kell egy enzim ami a keményítőt cukorrá bontja
és már forrhat is
de van egy olyan eljárás is hogy a kukorica csak beindítja és cukrozni kell és az forr ki
itt a kukoricadara bármennyiszer felhasználható
sajna ezeket a szeszeket érlelni kell(pl tölgyfahordó), mert anélkül elég elkeserítő(vagy teljesen semleges) ízük van
vagy keverni valami karakteres dologhoz
gondolom az okos spam robotok kiszűrték a 120 feletti szintet és tudják hogy úgysem hiszem el a dolgot