Csak tippelek, de ez olyan banda, ahol a Nagy-Magyarországos zászló virít a chopper (vagy bármi más) hátulján, mikor kimennek Erdélybe? Ennek rendkívül sok haszna van, főleg, hogy más f..szával verik a csalánt, ugyanis ők ott feszítenek 2-3 napot, aztán az ott élő magyarok meg isszák a levét, ha beindul egy helyi balhé...
A vérmagyarkodásban az a vicces, hogy általában konzum butaságokat témáznak, a történelmi eseményekről, azok hátteréről, személyekről, felelősökről nagyon felszínes a tudásuk. Biztosan van kivétel, de annyi nyomorulttal találkoztam már, aki 2 értelmes mondatot nem tudott egymás mögé rakni, halvány kóchengeres fingja nem volt alapvető ismeretekről, személyekről a témában, de egy másik vallást szidni, na azt nagyon tudott.
Bocsássa meg ez a kurva élet nekem, de ez idiótaság, amit tolnak. Keresztényi motorozással (vagy mivel) akarják megváltani a világot, szítani a haragot a labilis békéjű elcsatolt területeken és szidni egy olyan népcsoportot és vallást, aminek követői nem tehetnek az egészről semmit?
...
...
...
Hogy csinálnák, hát ahogy mi: Szájkarate ezerrel.
Néha csinálnak túrát a nagy Magyarország határán, a tábortűz mellet zsidó vicceket mesélek és egymásra licitálnak ki a nagyobb vérmagyar.
Ismerek pár tagot, alapvetően rendes társaság, csak kicsit rákattantak erre a témára.
Sejtelmem sincs, hogy ezt egy motoros egyesület hogyan csinálja, csak a vallási ellentétek és össze feszülés minden formája taszít. Kevesebb vallás, kevesebb háború, több békesség. :)
Nem tudom, nem azért írtam , hogy bármit kifejezzek vele, így jött ki, ez volt az első. Pont leszartam, az érzés elsőre durva volt, hogy 150-en vagyunk
Én rábasztam erre az olcsó motoros témára, van 5 motorom jelenleg, 4 szoci meg egy olasz, mint 250 ccm alatti. Az emlékek miatt nem akarom felszámolni a gépparkot, de ha mindent rendbe vágnám és elpasszolnám, kiadná az ST2-es árát, vagy annak java részét. :)
...
...
...
Néha csinálnak túrát a nagy Magyarország határán, a tábortűz mellet zsidó vicceket mesélek és egymásra licitálnak ki a nagyobb vérmagyar.
Ismerek pár tagot, alapvetően rendes társaság, csak kicsit rákattantak erre a témára.