Nem vagyok saját pénzem ellensége.
És nekem nem a garázsban áll az autó és nem csak ünnepek alkalmával merészkedek elő vele.
Néha még akad banánra is, még dobálok is néhány műmájer majomnak is belőle
Nekem vicces, amikor valaki vesz egy "prémium" autót dízelben! Tipikus a majomra van, de a banánra már sajnálja. Meg amit megspóról a dízel tulaj, azt majd szopórollerel pótolja. Engem nem vonz, plusz annyival nem is eszik kevesebbet a dízel, a felára sok, élményre nulla, de kinek mi.
Örülök, hogy téged nem érdekel a fogyastzás.
Én megspórolom a gázolajon a motorozás árát. Így ingyen motorozok
Ha meg lépni akarom az A8-nak akkor megvárom a turbót és megyünk is.
Sziasztok! A segitsegeteket szeretnem kerni.
Autovasarlas elott allok, es mindenkepp valami olyan "dobozt" szeretnek ami eleg igenytelen, olcso a fenntartasa es 2 motor elfer benne.
Viszont mellette kis ugyes. Gondolok pl a regi scudora. Azzal a napi ingazas sem problema. Ha van valakinek a temaval kapcs. Tapasztalata az ne tartsa magaban!!! Koszi!!!
Mellé nyúltál Jampi!
Nem nv 200 kasztni egyėbkėnt? :)
És nekem nem a garázsban áll az autó és nem csak ünnepek alkalmával merészkedek elő vele.
Néha még akad banánra is, még dobálok is néhány műmájer majomnak is belőle
https://www.hasznaltauto.hu/kishaszonjarmu/hyundai/h-1/hyundai_h-1_van_2_5_crdi_hp_comfort-12754895
Le kell cserélni az olajat előtte megjáratom a faluban
Beindul a nagyüzemi motorozás, idén simán meglesz 500km
Én mem csak a motorozás árát hanem a ribik árát is megspórolom a gázzal
Én megspórolom a gázolajon a motorozás árát. Így ingyen motorozok
Ha meg lépni akarom az A8-nak akkor megvárom a turbót és megyünk is.
Autovasarlas elott allok, es mindenkepp valami olyan "dobozt" szeretnek ami eleg igenytelen, olcso a fenntartasa es 2 motor elfer benne.
Viszont mellette kis ugyes. Gondolok pl a regi scudora. Azzal a napi ingazas sem problema. Ha van valakinek a temaval kapcs. Tapasztalata az ne tartsa magaban!!! Koszi!!!