Mocskosul nem érdekel a kritikád, az se ha neked vagy másnak valami nem tetszik a motoromon vagy bármin, mivel nyilvános bárki hozzá szólhat!
De nem baj, lökheted a hülyeséget engem nem foglalkoztatsz, csak nagyon magadra veszed ha valaki kiröhög és netán szóvé meri tenni
De további szépet
Beléd kötöttem?! Más is mondta, hogy nem tetszik neki a fólia!
Privát email? Nekem innen senki nem írt privátban emailt! Keversz valakivel, nem tudom miért szeretnétek ennyire belém látni valakit.
Amit elértem azt a két kezem munkájával és állami támogatással sikerült! Erre büszke vagyok, de nem szoktam vele nagyzolni!
Oszit sem tudom kicsoda...
Okoskodok? Szerintem kevered a dolgot a tájékozottsággal, de fiatal vagy és csalódott, elnézem neked.
Nincs bennem semmilyen görcs, mondjuk most vettem tűzifát, na azokban van.
Nem csak tehenek vannak, de köszönöm gondozom az egész farmot! A fiam pedig elég érett már, nem hiába kapott ezres motort karácsonyra! Szép napot!
Kirohanás?? Jaa mert beléd kötnek???
Kac kac, jaaa azt a jó néhány privát email-zést vegyük semmisnek. Igazad van
És igen én elismerem hogy még személyesen nem ismerlek, hüüü haaa
Csak túl nagy a pofa, a semmire
Jaaa hogy közbe Oszival is csináljátok a mümájert
GRATULÁLÓK
Tudom hogy mekkora görcs van benned, hogy a régi hangnemet nem "engedheted" megmagadnak, aztán inkább okoskodást színleled
Ez sem áll jól neked
De legyen szép napod, gondozd a teheneket, meg a fiacskádat
Mi ez a hangnem?! Ismerjük egymást?! Kétlem!
Szoktam tükörbe nézni, van visszapillantóm!
Ciki? Micsoda? Mire gondolsz? Én nem szekszcsetelek itt és szelfit sem készítek, szóval nem tudom, mire gondolsz.
Beismerni, félek, kib@sznak, macskát, nem tudom miről beszélsz. Egy macskát "ismerek" itt és lehet ő téged... és ezt vetíted ki rám. Másnak nem tudom betudni ezt a kirohanást. Nyugi, van még sok nő a világon!
Nézzél már tükörbe!!!!
Már nagyon ciki amit művelsz
Most mitől félsz, ha beismered végre???
Attól hogy kibasznak ,mint macskát szarni, naa menjéé mááár
Ez igen. Nem csodálom, hogy a diesel nem gyönyörködtet.
És még rosszul fut a szekér Magyarországon
Ki se merem számolni a tankolási számlát éves szinten, ennyi ccm-re mennyi lenne nekem.
Sajnálom, ha talán irigységet váltottam ki, nem akartam.
Szép napot motoros testvérem!
Mocskosul nem érdekel a kritikád, az se ha neked vagy másnak valami nem tetszik a motoromon vagy bármin, mivel nyilvános bárki hozzá szólhat!
De nem baj, lökheted a hülyeséget engem nem foglalkoztatsz, csak nagyon magadra veszed ha valaki kiröhög és netán szóvé meri tenni
De további szépet
Privát email? Nekem innen senki nem írt privátban emailt! Keversz valakivel, nem tudom miért szeretnétek ennyire belém látni valakit.
Amit elértem azt a két kezem munkájával és állami támogatással sikerült! Erre büszke vagyok, de nem szoktam vele nagyzolni!
Oszit sem tudom kicsoda...
Okoskodok? Szerintem kevered a dolgot a tájékozottsággal, de fiatal vagy és csalódott, elnézem neked.
Nincs bennem semmilyen görcs, mondjuk most vettem tűzifát, na azokban van.
Nem csak tehenek vannak, de köszönöm gondozom az egész farmot! A fiam pedig elég érett már, nem hiába kapott ezres motort karácsonyra! Szép napot!
Kirohanás?? Jaa mert beléd kötnek???
Kac kac, jaaa azt a jó néhány privát email-zést vegyük semmisnek. Igazad van
És igen én elismerem hogy még személyesen nem ismerlek, hüüü haaa
Csak túl nagy a pofa, a semmire
Jaaa hogy közbe Oszival is csináljátok a mümájert
GRATULÁLÓK
Tudom hogy mekkora görcs van benned, hogy a régi hangnemet nem "engedheted" megmagadnak, aztán inkább okoskodást színleled
Ez sem áll jól neked
De legyen szép napod, gondozd a teheneket, meg a fiacskádat
Szoktam tükörbe nézni, van visszapillantóm!
Ciki? Micsoda? Mire gondolsz? Én nem szekszcsetelek itt és szelfit sem készítek, szóval nem tudom, mire gondolsz.
Beismerni, félek, kib@sznak, macskát, nem tudom miről beszélsz. Egy macskát "ismerek" itt és lehet ő téged... és ezt vetíted ki rám. Másnak nem tudom betudni ezt a kirohanást. Nyugi, van még sok nő a világon!
Már nagyon ciki amit művelsz
Most mitől félsz, ha beismered végre???
Attól hogy kibasznak ,mint macskát szarni, naa menjéé mááár
Egyébként egyszer a fiam megnézte és 13, 10 és 6 liter a fogyasztásuk, nem papa tempóban.
http://img.reblog.hu/blogs/249...
És még rosszul fut a szekér Magyarországon
Ki se merem számolni a tankolási számlát éves szinten, ennyi ccm-re mennyi lenne nekem.