Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A leírt szó nem azt jelenti viszont...nagyon fura.
Szivárványos.....
Az meg miféle felvonulás?
Jól tetted. :) A szoci motor nem kerül sokba. Hallottam olyat, aki esküvői öltönyre cserélte az MZ-t annak idején, na ott már én is néztem, hogy mekkora hiba.
Basszus hangosan felröhögtem... bocs...
Biztos.
Én sem vagyok már annyira fanatikus mint az elején, de mindig volt 1-2 motorom amióta elkezdtem és úgy szerveztem hogy legyen annyira olcsó szar, hogy ne érje meg soha eladni
Csomó haver akinek jött a gyerek, vagy építkezett anyagi okok miatt el kellet adnia és soha többet, de egy 25ezer forintos MZ-vel ilyen gond nincs, hogy annak az ára hiányozzon.

én utasként legelső Gój felvonulás okt 23.

Első vezetéstechnikai tréning hétvége CBF125... 2. nap esett az eső, első fék kanyarban.... elől a motor csúszott az aszfalton, utána meg én, bár jobb eset, mint fordítva
Én is emlékszem az elsőre.
3 éves voltam. Apám Rigáját vezettem a tankról ülve, mint rutinos 3 kerekű rider, és még apámat is vittem magam mögött.
Mondjuk az fura volt hogy miért a kormányba kapaszkodott ő is de tuti én vezettem mert még berregtem is hozzá

Na de amúgy haver Simsonját nyúztuk egy zsákutcában, azon tanított meg motorozni, aztán később meg is vettem tőle.
igen- most is ő az életem meg minden, szó nincs róla, csak másabb picit, mint más kapcsolatokban/szerelemben is az embernek... meg másra is jön elő igény az embernek, ahogy idősödik. Érzelmek,... na meg sok szex
Nekem az első 4 évben nem volt rajongás. Csak utána jött meg.
Hát remélem ha el is jön nálam ez a pont akkor majd csak igen sokára. Ritka az a dolog amiben nem csalódtam eddig. Ez az egyik.
"Hamar ellobban a tűz ami túl nagy lánggal ég..." Junkies

2 év ebben a korban már elég a rajongás racionalizálódására úgymond.
ősz... fél évig zárt pályán gyakoroltam vele sulival párhuzamosan
És mikor viszed műszakira? Ha már 2 év.
A szükségszerűség.....
Létezik....

Néha egyébként bennem csökken, mert másra is van igény az embernek, 2 év után már nem csak a motorra mindig.... állandóan...
Motorosként azt mondom nem. De valójában szerintem igen. Vagy egy nagy bukta vagy egyszerűen így hozza az élet. De szerintem lehet ilyen.
Létezhet olyan, hogy valakiből kiszürkül a motorozás iránti vágy?
Vén a tudod ki...de nem én.
Nekem az új idők motorozásai szürkülnek el. Tisztán emlékszem a kölyök kori csapatásokra, de az utoljára vezetett nagy gép (KLE 500) már nem fogott meg, pedig be kell vallani kurva jó motor a maga nemében és baromi jól is ment.
Na, nézek nyári gumit, ideje
Szégyellem de nekem nem maradt meg az első motorozás élménye ennyire. Pedig örülnék neki. De valahogy nekem elszürkült az élmény.
Bár ha jobban belegondolok az 7-8.inkább 10
Mert vén vagy. Csak ezért nekem ez kb 7. 8. Évem kb. Összes km az kb 100E. De még csak most lendültek bele.