Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kibaszott okos vagyok, ma is gondolkoztam 20 percet és kitaláltam egy újabb funkciót az épülő kondigépre
már a 6. megvalósítható funkciónál járok a 7. is agyalás alatt van de azt még nem tudom hogy fér el
ahhoz képest hogy eredetileg 2 funkciósnak indult a projekt majd kibővítettem 4-re elég jól állok
bár még egyik se működik mert sokat dolgozni lusta vagyok
Baszattad neki fater? Jól tetted!
Tarkón a szalonna ! Te marha !
Ma motoroztam, és igen nagyon jól ment a gép!
biztos így van, ahogy írod... neked van igazad.... de tudod attól hogy vízfejed van még nincs benne értelem taníts mester....
akkor ő ülő szektorban volt max a nyuggerek között.... nem a pokolban, a b szektorban
Ja igen a helyiség az rémlik.
Nekem is az a méret jó.
https://www.sportmotor.hu/bike...
szerintem ő volt az
nekem xl bukó kell, de az is kicsit passzos, ha kicsit több a tarkón a szalonna összejön akkor a 2xl bukót használom
azt agyaltam ki hogy a 2xl arcpárnáját beteszem az xl bukóba akkor szinte tökéletes
mert ugye nemcsak okos vagyok de az arcom se kicsi
m bukója az asszonynak van.......
Ini emlékszel arra ki volt aki mindig be akart szállni a tankba utasként?
Mert tied mekkora
ez lemaradt:

rájöttem miért vannak ilyen idióta dolgaid (dízelkocsi és társai)
m méretű fejjel el is hiszem hogy gondot okoz a magasabb szintű gondolkodás (opel astra fasza és a hasonló alapigazságok)
elnézést is kérek a sok cinkelés miatt, nem te tehetsz róla hogy ilyen vagy hanem a természet
De mondhatnam gulyas marcit a DK rendezvenyen.
tulelte.
pedig ott volt,piros-kek sal,meg esernyo,es egy zacsko pattogatott kukorica.
9 évet laktam újpesten... több balhé mellett, volt egy érdekes történet... két ftc-s kerékpáros versenyző úgy gondolta edzés címszóval átkerékpározik újpesten, fradi címeres bicóstuhába... találjuk ki sikerült e nekik...... nem
az kizárt, hogy bement volna közéjük
szublimált volna pillanatok alatt
kb ugy kepzelem mint ocsem osztalytarsa a vac-fradin teves helyre vett jegyet.Az egyetlen piros-kek volt az zold pokolban.
Pityóka!
Biztos hogy bevisznek,meghivom van.
vagy nem
szólj ha bevittek, majd kihozatlak
Szombaton van,en megyek pestre.
én sajnos nem engedhetem meg magamnak...