Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Farmer! De te sajnos terelsz! Privátban is megírhatod, ha itt nem lehet!
Rendszergazda?
Gazda vagyok! Te mivel foglalkozol?
Megértenéd, ha még nem láttál olyat?:))
Ez nem indoklás! Példákat!
Azért nyomatja ezt a baromságot mert szerinte görbe tükröt kell állítani a nem motoros témájú rendszeres bejelntkezéseket tevő emberek elé.
És mivel nem nyomathatja a régi jól bevált paneljeit az átrajzolt galériákkal,MMM magazinnal,mocikázással, így ezt teszi.
A szokásos elmebeteg clamos faszság csak majd szétdurran hogy vigyáznia kell,nehogy kibasszák ujfenn.
Rengeteg hülyeséget hordasz össze. Aki nem echte városi, annak nem kell indokolni.
Nagyon jo képek!
Volt bennem 4-5 sör 3 feles, de a nélkül se fáztam volna... jó idő van!
Legalább most nem kozmálok óda a napon
pia vagy csaj melegített? :)
Ez jó volt!
A tudatlanság alacsony energiájú állapot. Állandó éberség és munka szükséges ahhoz, hogy kimásszunk belőle.
Smartphone!
Miért is?! Indoklást kérek, bár tudom az meghaladja itt sokak képességét.
Lejárató viselkedès.Nekem van nèmi közöm a földművelèshez,jószágokhoz..... nem is írkálok itt naphosszat.Az egy ember programja kitelhesedhet manapság egy effèle megnyilvánulásban,folytatólagosan,nos azèrt ez több mint.......nyilvánvaló hogy anyagi haszonszerzès a cèl.Boldog napot mindenkinek!
Fövenyes-en =re jó idő van, okéé felhős mint a k@ élet, de este a part mellett aludtam, fázás nem volt
itt is mindjárt esik, picit jobban
A Tehenek kontra gördeszka állapotjelentés?
Hát, sok közöd nincs a cefréhez se, a földműveléshez se, de gyanitom az állatokhoz se, az tisztán látszik :))))
Badacsonyban földig ér a felhő assza meg a qrva élet !! Remélem jól vagytok, pálinkás szép reggelt kívánok nedves motorostársak !
Jó reggelt! Nagyon szép napunk van! A Cefre érlelődik! A föld művelődik! A jószágok legelnek! Én dolgozom!
FIGYELEM! FIGYELEM!

SEGÍTSÉG! A lepsényi halálos kimenetelű motoros baleset két motoros szemtanúját keressük. Nagyon fontos lenne beszélnünk. Kérlek segÍtsetek. Dorogi motorosok, egy R6-os és egy épÍtett motor gazdái...

MOTOROS ÉRDEKKÉPVISELETI KÖZPONT 06-70-360-2990
Drakula!