Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgy ez az lc4 blokk kb olyan mintha én csináltam volna
időről-időre változott a terv és csak "rá van téve" egy csomó dolog
többségében nem gáz csak a japó egyszerűség után fura
leszámítva a vizes xt vízpumpáját, arra tuti kiírtak egy pályázatot hogy ki tudja a legidiótább helyre felszerelni
bementem a gorillasportba, rámutattam, azt kérem, hozzátok ki.... a garázs egyik sarkában van, előtte egy média center, 27" monitor és egy xb-7 aktív hangrendszer.. és kész...
Jóó van az úggy ! Csak az elébbbb má a szalonnás tarkóról vóót nagyba-szó ! ?
U... saját márkásat ne vegyetek nagyon tré állítólag a tulaj neve alatt fut illetve nem mert így jobban hangzik a mostani nevével.
A vizfej is ilyen jellemzőkkel bir
Asszonyé lesz ő meg piliszka.
Hát annak a labancnak a szűrője érdekes olvastam még melóban közbe-közbe...
Pár mázsa meg pár mázsa , csak aztán nehogy három lábon legyen az a pár mázsa a nappali közepén , mert a kondigéppel együtt a lebaszódsz a tévé elé födémmel együtt !
van még itthon 2.5 liter 2 felé kell bele
Eni lesz?
jövő héten én is megkeresem az lc4 motort aztán megnézem mi van vele, idén még nem láttam
le kellene cserélni az olajat de nagyon komisz meló
Akkor mi is a nagyobbakkal...
betonos, biztos bírja. az a pár mázsa vas nem sokat nyom
Még a céghez is beajánlak ! Mixer , betonpumpa , amit akarsz ! Még válogathatsz is akár pumpák közül melyikkel akarsz baszatni !
Olvastam a historyt na akkor végre alakul a dolog...
Én Malaccal nyomom. Fel dobozok a mert vinnem kell a melós készletem meg a váltó cuccot meg minden szart.
Rátok bízom a helyet. Szedán minimum 5-ig meló majd indulok Győrbe. Csütörtökön meg onnan Sopron gyorsan tárgyalok 6-öt majd vissza győrbe helyet nem tudok ezt rátok bízom.
Mivel menjünk nyenyőccékkel?
Április 13 péntek.

Úgy gondoltam végre összeállt a motor (vákumcsapra még várok) de löttintettem bele egy kis benzint és hajrá.

A tervek szerint 100 km-es kört mentem volna estefelé..Hatvan felé a sík úton kigyulladt az üzemanyag szintjelző, ami ilyenkor 80-100 km-re legendő tartalékot jelez.

Na ja csak felkeveredtem a Mátrába és élveztem, hogy úgy megy a motor mint régen. A szintjelző meg a kanyarokban és az emelkedőkön hol kivillant, hol elaludt.

Egy dolgot felejtettem el. Hogy igy nem 5 litert fogyaszt, hanem többet.

Na mindegy a fiam úgy is gyakorolni akarta a vezetést igy hozott benzint....
Há dehogynem !
Pont pihenős leszek mindkettő nap nekem jó bármelyik!
Te gyerek ! Aztán annyit gondolkodsz , a födém bírni fogja a sok vasat ?
Holnap mi is bóklászunk...
Pocsi meg Ekecs. Jövő héten szerda vagy csütörtök este nem jöttök be a városba egy üccsire? Győrben leszek pont.
Le sem merem írni , és legközelebb nem teszem mert féltem! De az előzés egyet visszakapcs., és pillanatok alatt otthagytam a járgányt ! Kb: 5 sec alatt! De qrva jó érzés !