Nyomaték király ?! Így még nem hallottam , de ilyet nem is tapasztaltam , mert szerintem az 1250 is csak egy vérszegény fos ! Hamár a vigyor faktor , akkor V-max na ott a 300 egynehány kiló lódul rendesen ! Bandit mint király ?!
most teszteltem a lábtoló részt 100 kilóval, lehet ki kell hézagolni oldalirányban mert nem egyforma erősek a lábak és kicsit akadozik
mondjuk az asszony amikor tolta a 60 kilót ott még nem volt baj
vagy kell még középre is egy merevítés, úgy néz ki a 3 méteres redőnyvas meg tud hajlani hiába hajtattam 4es lemezből
vagy csak félénk voltál
pl amikor a huskyt adtam el egy ember megnézte és ment vele egy kört
utána meg lebasztam hogy pont akkor váltottál amikor elkezdett volna menni a motor rendesen
mielőtt az x11-t megvettem és motort kerestem, felültem egy majdnem új nagy banditára... váci út, nyélgáz és amennyire be van harangozva nyomaték királynak, annyira nem ment... az x11-hez képest harmatos. ez volt az össz bandit élményem...
baszod, én nem putriban lakok
e-gerenda betonkefni 5 centi hungarocell meg 7-8 centi beton
a padlás alacsonyabbik felén volt vagy 5 raklap cserép, ha attól nem dőlt össze ettől a kis vastól sem fog
szóval no para nem szakad le, csak azért van ennyi talp mert kicsit inog a gép mert 40es zártszelvény az alap és tud tekeredni 3-4 méter hosszan
mondjuk az asszony amikor tolta a 60 kilót ott még nem volt baj
vagy kell még középre is egy merevítés, úgy néz ki a 3 méteres redőnyvas meg tud hajlani hiába hajtattam 4es lemezből
pl amikor a huskyt adtam el egy ember megnézte és ment vele egy kört
utána meg lebasztam hogy pont akkor váltottál amikor elkezdett volna menni a motor rendesen
e-gerenda betonkefni 5 centi hungarocell meg 7-8 centi beton
a padlás alacsonyabbik felén volt vagy 5 raklap cserép, ha attól nem dőlt össze ettől a kis vastól sem fog
szóval no para nem szakad le, csak azért van ennyi talp mert kicsit inog a gép mert 40es zártszelvény az alap és tud tekeredni 3-4 méter hosszan