....ezt a politikázósdit azért hagytam abba évekkel ezelőtt mert jó haverságok mentek rá mert előbb-utóbb sértődésbe fog átmenni.......így kihagyom a továbbiakban is.
Hogy álljanak, viktorunk beszüntette a választási vitákat is. Simán program nélkül , viták nélkül megválasztották kétharmadra. Ez azé odabasz. A zemberek szavaztak a semmire. Pfff de fasza, fidesz lesz kormányon és még csak igérnie se kell már. Nem mintha betartaná, de legalább akkor azt gondolnám a sok naiv bevette.
Ez is bullshit.Ugyanis a 70 éves mamika is interneten tájékozódik.A közmédia csak a TV híradóban létezik de az is inkább RTL mint M1.
És az online térben kicseszettül egál van.
És azt is el kellene felejteni hogy aki nem a neked tetsző dolgokat válassza buta,sötét stb.
Nem nem az.Ha ezt felismered félig már megérted.
Nagyon haragszom Soros bácsira és Torgyánra, nekik köszönhetjük őket. Szerintem amúgy leegyszerűsítve az egészet, amelyik párt előbb hozta volna be a migránsozást az nyert volna most. tehát ha Jobbik kitart a szélsőségei mellett akkor megnyeri, mondjuk akkor nekem ők nem lettek volna opció.
A győztes kompenzáció a stabil kormányzást érdekében van.És nyugaton sem ismeretlen.
A legnagyobb gebasz ott van ahol homlokegyenest más pártokat kényszerítenek koalícióra.Aminek eredménye félévig tartó tárgyalássorozat és ezután egy év érdek mentén besértődés,robban a koalíció és megnit kezdődik a kampány meg a maszatolás.Nincs érdemi kormányzás.Lásd németek.
A szomszéd faluban azt mesélik, hogy a hétvégén egy szürke motorral járt náluk egy köpcösebb csávó, aki megerőszakolta a teheneket,közben pedig valami gyógyszerekről beszélt és nem volt arab szakálla sem. Durva hova fajul ez a világ!
Is, de mégsem. Amire pedig várnak, soha nem fog kinőni, egy uj ellenzéki erőspárt. Mert a fidesz csirájában fogja elfojtani. Ha a meglévőket szét tudta zilálni, ez már gyerekjáték nekik.
Az összes közmédia, de a kisebbek is vagy a kormány, vagy lőrinc helytartó tulajdonában, kétharmados többség minden kérdésben, befolyás a buta emberek agyára.
Az a blog ugyanaz a liberális értelmiségi maszlag csak álcázva.Szóval ugyanúgy bullshit.
Tényleg nincs lövésetek sem.Vagyis ott van az orrotok előtt csak anyira bennetek van a buborék világ hogy nem tudjátok elfogadni.
Persze, hogy nem tiszta! Mivel maga ez a szavazási rendszer nem az. Ez olyan, hogy ha pl. MM 30 másodperccel elébb ér célba, mint a második, akkor ne csak 25 pontot kapjon a teljesítményéért, hanem értékeljék ezt is és legyen másodpercenként félpont és így kapjon 40-et összesen.
Láttam, de erre mindegyik határozottan nemet mondott. Tekeredés arra volt, hogy a baloldal (MSZP) a jobboldallal (Jobbik). A Jobbik a bevándorló témát nyomta, a családokat is, az hogy ez kevés emberhez jutott el, hát... A keresztény dolog pedig... Nem tudom, hogy mennyi hívő van, én nem vagyok az, csak ezt tudom. Így kívülállóként nem tűnik olyan nagy erőnek, a közelemben lévők közül, akik rájuk szavaztak nem igazán gyakorolják a vallást.
Engem érdekel de nem hiszem hogy ez a platform erre való. Nekem egy a "győztes kompenzáció" matematikai logikája nem tiszta. Mivel a felületes információim alapján olyan 50-50 körüli az eredmény tisztán csak darabszámmal. De ez az egyik listáról átmennek a számok a másikra majd a győztes kap a különbözet -1 darab szavazatot pluszba dolog nekem már magas. De tényleg nem akarok lavinát indítani mert annyira azért nem érdekel. Csak a matematikai logikát nem látom igazán tisztának.
Nem akartam beleszólni,de olyan messze vagytok a megoldástól hogy még a gémeskút délibábját sem látjátok.
És amint ezt belökted csak a Clam féle delíriumos ömlengés amit a liberális hírportálom cukormázas lufijából ollóz ki marad meg.Az meg netto bullshit.
Tehát a rövid magyarázat:
A komplett ellenzék baszta el.Nem kicsit,nagyon.
Pont.
Majd ha tényleg meg akarjátok érteni írnám hosszabban.
De amíg a Földes András féle "hogy lehet ilyen hülye magyarorszá" deliriumban vagytok qurvafelesleges.
De mert pont ezek azok a pontok amiket egyik ellenzéki sem jelentett ki határozottan, volt pár nappal a szavazás előtt Balónak egy műsora ahol lmp, jobbik és még valamelyik volt, hogy mondják meg végre, hogy ha a fityisznek szüksége van a kormányzáshoz bármelyikükkel való szövetségre akkor megtennék-e? Hááát csak tekergett mindegyik és a sokadszorra feltett kérdésre nagy nehez kényszeredetten válaszoltak nemmel........hát így álltak mindenhez, mivel semmiről nem v olt végleges és határozott kinyilatkiztatásuk így ugye a fene tudja, hogy valójában mit tettek volna ha sikerül?
Persze érthető. Mondjuk azt veszem észre hogy ahogy jön vissza a meleg egyre kevesebbet alszom és ugyan úgy jól vagyok. Most már olyan 4,5 óra a napi átlagom k b. De semmi bajom. Lehet hogy tényleg medve vagyok? Aztán most jövök ki a téli álomból ? Pedig isten az atyám nem alszom a melóban
Mondtam.
És az online térben kicseszettül egál van.
És azt is el kellene felejteni hogy aki nem a neked tetsző dolgokat válassza buta,sötét stb.
Nem nem az.Ha ezt felismered félig már megérted.
A legnagyobb gebasz ott van ahol homlokegyenest más pártokat kényszerítenek koalícióra.Aminek eredménye félévig tartó tárgyalássorozat és ezután egy év érdek mentén besértődés,robban a koalíció és megnit kezdődik a kampány meg a maszatolás.Nincs érdemi kormányzás.Lásd németek.
Az összes közmédia, de a kisebbek is vagy a kormány, vagy lőrinc helytartó tulajdonában, kétharmados többség minden kérdésben, befolyás a buta emberek agyára.
Tényleg nincs lövésetek sem.Vagyis ott van az orrotok előtt csak anyira bennetek van a buborék világ hogy nem tudjátok elfogadni.
És amint ezt belökted csak a Clam féle delíriumos ömlengés amit a liberális hírportálom cukormázas lufijából ollóz ki marad meg.Az meg netto bullshit.
Tehát a rövid magyarázat:
A komplett ellenzék baszta el.Nem kicsit,nagyon.
Pont.
Majd ha tényleg meg akarjátok érteni írnám hosszabban.
De amíg a Földes András féle "hogy lehet ilyen hülye magyarorszá" deliriumban vagytok qurvafelesleges.