Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Sándor az oka.
Maga fürdik
Az öntisztulás híve vagyok! :D
Füröttèma?!
Soha nem értettem azokat, akiket ez zavar. Mert mi legyen a téma, ki hogy dugná meg...?!
Bírom őket, bár engem ezzel nm lehet lekenyerezni, mert nem iszok alkoholt és az örök élet sem érdekel, főleg ha olyan lesz, mint ahogy felvázolják.
Még mindig ez a téma?
Én a kétfarkúak programját kedveltem. "Bármit megígérünk" meg "Örök élet ingyen sör". Kb annyira betarthatóak ezek is mint a többieké
És csak azért sem fogja fel.
Tényleg ki kéne vándorolni Londonba mosogatónak,nincs mese.
Kerítéssel lehetett választást nyerni! Ha 4 év múlva indulok én az akváriummal kampányolok!
Nem! Én nem szoktam hozzá!
Nem szereted a változatosságot.
Most már nem mindegy melyik farkat szopgattuk volna 4 évig? Maradt a régi ehhez legalább hozzászoktunk.....
A "karma"
Mély volt a kátyu és nem vettem észre.Elvileg javítható de nem lesz szép.
Amúgy volt egy vitaműsor nemrég a mészáros tv-ben.
Az egyik vér libsi elmondta.
Az a hülye szólam hogy diktatúra,demokrácia nincs,meg sajtószabadság se az nem állja meg a helyét.
Lehet a TASZ vagy a Amnesty meg a CEU így érzi de ez nagyon messze van az átlag embertől.
Az inkább azt látja hogy 2 kattintással elintézheti az ügyeit,szól a kormányablak ha lejár a forgalmija,növekednek az átlagbérek,többet vásárolhatnak,rekordon van horvátban a magyarok által fizetett vendégéjszaka,bármikor útrakelhet bárhova,kocsit venni,síelni blabla.
Valahol van egy listám hány kórházat újítottak fel (nem fideszbérenc vagyok valami videóaláírásból láttam kommentben) van jópár útszakasz amit felújítottak.

Nameg amikor a Fletó/MSZP áradozik a korrupcióról és elszámolásról az nekem vicces.
És képesek voltak csóri Karácsonyt miniszterelnöknek berakni,az ipse délelőtt fenyegetőzik,utána meg majdnem elsírta magát amikor kiderült nem lesz miniszterelnök.

A jobbik még jobbik lett volna miután Ballik lett.Amit művelt a fletós paktumokkal az válalhatatlan.
És az örök migri téma.Ugyan lehet clamosan bagatelizálni a dolgot,de az igazság az hogy az EU nagykutyák elszámolták magukat,csúnyán.
Aki egy kicsit is kilát a buborékból az látja hogy a migri nem akar integrálódni.Segélyt akar és szarik a fehérnek dolgozni,pedig ez lenne a cél.
Innentől már próbálnának szabadulni tőlük fű alatt.De vissza nem toloncolhatják mert ahonnan jönek ott se kellenek.
Így már tényleg nem kell lebontani a kerítést,be se kell engedni egyet se.Viszont abban a zűrzavarban amit egy esetleges ellenzéki győzelem okoz,nameg a fleto simán keresztbe lenyeli az összes vizesnyolcast vonától berniig.Simán át tudnak nyomni ide évi 10-20e ingyenélőt,amiből van már elég,köszi nem.
Az LMP meg beragadt az összefogás nem összefogásba és berni egy agresszív picsa.
Na innen kiindulva én inkább motoroztam egy jó választás helyett.Lehet mondani a passzívitás blablát.De ha orbán vagy gyurcsány a kérdés akkor felőlem ellophatja a fél országot is nem kérek a kígyókból.
És azt is teszem míg ti itt vernyákoltok és hallgatjátok clam balfszságait a tehenekkel,holott azt se tudja melyik az eleleje egy olyannak.
Hogy sikerült? Annyira nem gyenge anyagból van.
Én politika nélkül elérem ezt az őszinteségemmel, szóval nem oszt nem szoroz.
Más nincs motorozható.
Ez valami angol volt, valami Truble volt ráíva, azt mondják.
Nagyon demoralizáló...
A triumphon? Az fasza akkor...
Átírtam.
Amúgy egerben voltam és szétbasztam sirok után a felnimet.