Nem tudom mi a hiba. Én ma is a malaccal jöttem be dolgozni és mindjárt indulok is vele tárgyalni. Elég volt a téli motor megvonásból amíg stabilan +10 Fok feletti az idő lehet menni.
Igaz, de egyik pontja sem jó! Lehet kap kedvezményt az államtól, de a másik két pont az teljesen csak lufidurrogtatás.
1. Szerintem egyik párt sem mondta, hogy leszámol a családkedvezményekkel, mondjuk azt hozzáteszem, hogy ma jellemzően nem a magyarok szülnek 3-tól több gyereket.
2. Kereszténység a hit, ezt pont megvicceli és kicsúfolja a jelenlegi.
3. Sehol senki nem akar ide idegeneket hozni. A fiatalság pedig pont mostanában vándorol ki.
Nem az, de mindenki csak a saját kis érdekei mentén tud dönteni főleg fontos kérdésekben, irreális elvárni egy akár okos embertől is, hogy saját és családja rövid távú érdekei ellen döntsön. A nagy politizáló és érdekérvényesítő népek országaiban eléggé jólét van és még a legcsövesebbek sem éheznek, fáznak legfeljebb önszántukból, de ahol a nyomor kilátása egy akár középosztálybelinek is napi valósággá válik ha véletlenül rossz ember lábára lép ott az lesz amit feljebb írtam, marad a saját érdek érvényesítése akár az erkölcs, morál árán is.
Ezért írtam, hogy a megértés végett tettem be mert ez a lényeg, ha ezt sikerül felfogni, a miértet akkor amelyik társulat erre kezd alapozni akkor elérhet változást, amíg nincs ilyen csapat nem nagyon lesz változás.
( Élő hitű keresztény ) Mi egyik sem nem állok be egy istállóba sem pedig tanulmányozok néhányat.....pártok.....ismerem őket de nem állok be egyik csapatba sem....ezektől jóval távolabbra célszerű nézni,látni,érezni......majd egy tűz mellett beszélgetünk ezekről,tanitjuk,emlékeztetjük egymást.
Ilyen szintü verébmaradvánnyal küzdött kitartóan, és elszántan annyira éhes volt. Tulajdonképen csak a tollakat cincálta.
Ma meg már uton a madárdokihoz.
Ragadozó madarakat legjobb a tasakos macska eledellel etetni. Egyrészt van benne hus, könnyen ehetö és emészthető, másrészt van nedvességtartalma és nem szárad ki a madár ha nem tudod megitatni (nehzen itathatóak, könnyen a tüdöre tud menni a viz). Ilyen meg van.itthon, mert van benti macsek, az meg kurvára válogatós elés csak.ilyen.alutasakos szarokat eszik.
De ha meg önállóbb a madár eszik nyershus cafatokat, bogarakat, ilyesmiket.
Ez így lehet, a mi zebrapintyünk egy viharos éjszakán megette a szomszéd pitbullját, mire kiszaladtunk a kétségbesett vonyításra már csak a jobb hátsó csülke lógott ki a pinty szájából.
1. Szerintem egyik párt sem mondta, hogy leszámol a családkedvezményekkel, mondjuk azt hozzáteszem, hogy ma jellemzően nem a magyarok szülnek 3-tól több gyereket.
2. Kereszténység a hit, ezt pont megvicceli és kicsúfolja a jelenlegi.
3. Sehol senki nem akar ide idegeneket hozni. A fiatalság pedig pont mostanában vándorol ki.
Bár ma amugy is motor nézegetés lesz
(Nem saját)
https://totalcar.hu/magazin/ko...
Ma meg már uton a madárdokihoz.
De ha meg önállóbb a madár eszik nyershus cafatokat, bogarakat, ilyesmiket.