Persze, hogy máshogy gondolsz, mert vannak olyanok, akik valószínűleg megsértődnének, ha máshogy gondolnád. Nincs ezzel baj, de ne tegyünk úgy, hogy ez a normális.
Na már megint itt tartunk, te is ilyen rögeszmés és lettél,mondjuk madarat tolláról...
Ki akarja megmondani neked, mi a jó? Szerinted csak te élsz ilyen módon? Általánosságban beszéltem most is a témáról. Ha magadra vetted sorry. Javítok, teljesen normális egy bálnát futón vinni, majd ha még nem töltöttünk elég időt a haverokkal és beszéltünk útközben a kocsiban még vegyünk egy headsetet is, mert hiányozni fog a hangjuk útközben.
Akik sport vagy supermotoval csinálják ezt , őket megértem, de ők valahogy nem keresnek headsetet.
Továbbra sem tudom ki az a Clam, szóval mesélhetsz te is, ki is vagyok szerinted?! Imádom, amikor olyanok, akik nem ismernek, azt hiszik, hogy ismernek.
Mindig kitérsz a válasz elől! Majd ha egyszer értelmesen megindoklod, akkor talán adok a szavadra. Most amit írtam, abban semmi baromság nem volt, de ha volt, akkor mi? Áruld el! Bár tudom nem fog menni!
Miért fizetnének?
Miért nem? Amúgy örülök neki! Mindig jó látni, hogy vannak valamiban hasonlók, mint én. Persze nem mindig van igazam, de most amit leírtam az valós probléma. Régen az öregek mindenféle ilyen szar nélkül lehúztak komoly távokat a Pannóniákkal és nem volt sírás, hogy rossz az idő, kényelmetlen, örültek, hogy mehetnek. .
Határozottan nem értek egyet én sem veled, pedig én csak rendszeres olvasó itt, nem nagyon szoktam írni... Ha van véleményed írd le! De más életérzését ne kritizáld, ne akard, hogy a világ olyan legyen, mint te vagy amilyennek te akarod! Nincs két egyforma ember! Tudtad ezt? Vagy valami nagy okosságot mondtam én is??:)
csak kijön belőled a clamizmus imádom, amikor olyanok, akiknek fogalmuk nincs arról, mit miért teszek, meg akarják mondani, hogy mi a jó nekem és mire van szükségem és mire nincs... valószínűleg sokkal többet túráztam és túrázok mint te, de meséld el nekem, hogy is kell az csinálni. az, hogy szar időben futón viszem a motort a napsütésbe tényleg hülyeség nem igazán érted az én életemet és nem is kell, hogy értsd. hogy miért kell nekem headset, azt sem sikerült elkapni, de még a közelében sem vagy... nem mondom meg miért kell, mert nem kell tudnod. nyugodtan lehet fikázni ész nélkül, nem bánt, csak nevetek rajta, na mondd el clam, miért is hülyeség a headset
Ki akarja megmondani neked, mi a jó? Szerinted csak te élsz ilyen módon? Általánosságban beszéltem most is a témáról. Ha magadra vetted sorry. Javítok, teljesen normális egy bálnát futón vinni, majd ha még nem töltöttünk elég időt a haverokkal és beszéltünk útközben a kocsiban még vegyünk egy headsetet is, mert hiányozni fog a hangjuk útközben.
Akik sport vagy supermotoval csinálják ezt , őket megértem, de ők valahogy nem keresnek headsetet.
Továbbra sem tudom ki az a Clam, szóval mesélhetsz te is, ki is vagyok szerinted?! Imádom, amikor olyanok, akik nem ismernek, azt hiszik, hogy ismernek.
En mar azt se merem kozolni menyibe fog fajni a markolatfutes.
Miért fizetnének?