Ez is igaz, de túl sokáig nem éri meg tartogatni még így sem ahogy mondod. Mert elvész az íze. Ha túl sokáíg hagyod érni egy idő után nem marad más csak a cefre de íze nem marad. Mert egy idő után az íz is elszáll belőle. Abból lesznek az ilyen kémény seprő jellegű íztelen tömény lőrék. Mar mint az állat erős mint a vitriol de meg nem mondod a végén hogy alma körte szilva vagy mi az isten csak azt érzed hogy erős. Na meg ugye hogy a folyamat fennmaradjon néha kap egy kis cukrot is, attól meg csak az ember feje fáj, de másra nem jó.
Ez miért fontos kérdés számodra, különösen onnan, ahol élsz? Lassan ott joval nagyobb problémák lesznek, inkább azzal foglalkozz aztán jöhetsz vissza ha szar lesz a helyzet.
Csak kíváncsiságból kérdem. Milyen cedréd van ilyenkor áprilisban? Csak azáltal mert a becefrézés után kb 3-4 héttel már nem szokott tovább erjedni a gyümölcs. Február végén meg elég kevés a gyümölcs ami cedrézhető.
http://youtu.be/1Z-kvyFDvpE
Ahogy válogatják úgy megy a hordóba
Léalmának nem éri meg leadni aztán leaz belőle sűrítmény
Persze ha lehet választani hogy egy süti vagy 5 süti szinte mindenki a többet válassza
De írd le még kétszer