Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sőt. Ujabban csak.azt kapsz a legtöbb helyen. Régen a kuton még volt desztillált viz akkuba. Aztán felváltotta az ioncserélt. Köztudatban megmaradt az is deszt viznek. De nem az.
Abba jo ioncserét is:))
Utánna olvastam. Semmi különbség. Desztillált viz csak épp minősitve van,mert gyógyszerészti alapanyag. Injekció, satöbbi.
Fingot fűrèleszülnk. Deszt víz akkuba való.
De miben más???
A pálinka szesz. Arra bármilyen sótartalom rossz hatással van. Tehát a deszt viztől tisztaább jobb nincs. Voltam főzetni párszor, sima deszt vizet használtak. Az ioncserélt más. Az nem.desztillált.
De. A gyógyszertári. A pálinkafőzők is azzal fokolnak.
A gyogyszertári szerintem fiziológiás. Az pálinkába nem való.
Mér? A deszt viz lepárlással készült só és szilárd anyag mentesített viz. Ettől tisztábbat nem.lehet elérni.
Az.
Au nem az.
Régen divat volt az erős pálesz. Deszt viz, mint ahogy irták is. Főzőben is azzal álitjaák be. Az ion cserélt nem deszt viz. Az eső igen.
A deszt viz is az.
Nem hinném, de attól még kéne képnek lennie. Ráadásul bármi zárlatos lett, az jelét adja igen hamar. Szerintem főbizti. Elsőkörben.
(az "AA" az Anonim Alkoholisták rövidítése)
A húsvéti 70° fokos, benzollal dúsított pálinkáról és az ihatóvá tételének módszereit tárgyaltuk
Miről maradtam le?
Jó eséllyel a fesszab átment zárlatba, és ha szerencséd, van akkor minden mást megvédett.
Persze kérdés mennyibe kerül a szabályzó neked. Nekem 1500 forint volt.
Hi,
Üdvözöllek az AA csoporterápián
Hali mindenkinek
BSB-SuperspoRt- Kawasaki ZX-6R. Volt egy Triumph, ami mindkét futamot feladta technikai hiba miatt.
Szia! A föbiztositék is jó? Ha az nem szált el akkor érdekes...
Javaslóm a "motorszerelés" topicba is írd be, ott több segítséget kaphatsz
Sziasztok. Ma csináltam egy baromságot. Aksi cserénél felcserértem a polarítást a suki burgman an250 -men. Azóta se kép se hang.a biztosítékokat néztem,mind jó Mi mehetett gallyra? Tudna v.ki segíteni? Vén @asz vagyok ,de imádok motorozni. Köszi
mindenkinek nem sikerülhet........
Derek "Hobbie" Klivian azert rabaszott a T-47 re.