Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt nem is sejtettem hogy nem akarod többet buzerálni
Arra gondoltam minden idény végén ismételten megműtöd és visszateszed az év közben elhagyott lovakat
Keress egy esztergályost aki a tőcsavaron átvágja a menetet és gyárt hozzá anyát, magamnak épp 1 hete így oldottam meg két csavart amihez nem volt hozzávaló anyám, igaza van itthon metsző és fúró, de ha nem lenne akkor a szomszédnak mindene is van.
Szerintem beszélj Cicával és akkor hátha neked is lesz "szerelem"
Nem akarom ki-betekerni.Most betekerem es ott rohadhat meg.20 evig birta.Meg 20 ev es elegedett vagyok.Nem furkalom a jo menetet ki a hengerfejbol csak ugy.
Azért mert a javító rozsdamentes, kibaszott kemény, és ha ki-betekered a csavart 10x akkor sem sérül meg
A hoki tőcsavar meg jó eséllyel nem is acélos aztán egy ismételt javításkor újra szívás
10km
Mellesleg hideg időnk volt!
100 milliós villa ma már lóf@sz, amikor ezer milliárdok vesznek el.
Elmegyek szavazni és ne vagyok párthű. A politika nem focicsapatokról szól, akiknek szurkolni kell, szerintem.
Az sem mindegy! Lopás volt, van és lesz, de nem mindegy milyen mértékben.
A többi viszont stimmel!
Oké a hossza sem azonos meg a menetemelkedés így képről de az átmérő sem vagy én nem látom jól.
De minek a hengerfejbe jsvito ha nem serult?
A tocsavar szar,az anya nem er vegig gyarilag meghuzva,kitekertem es egyberohadt a tocsavarral,lekontrazva leszedtem az anyat hogy letakaritom a rozsdat,de a suru menetes reszen a vekonyon lekapta az anya a menet egy reszet.Az sosem volt a hengerfejben csa a sima M8 as.
Kell tocsavar es anya olcson.
van hely a javító menetnek? fejből nem tudom de 9mm+ de 10 nincs
mert ha a blokkban van lehuzigálva tuti sérül a menet, a javító meg bitang erős
Arthur Thussik egy művész.
A blokkban jo minden,sima M8 a menet.Az anya es a tocsavar ami szar.
van hely a blokkban a 8as csavarnak vagy az 8as is?
aztán hatszögacélból anyát csinálni rá valami szép hosszút akár rozsdamentesből is
bár én lehet inkább tekernék menetjavító spirált a blokkba és méretrevágott acél csavarral lefogatnám
faszinak nézegetem a videóit. van türelme az biztos. hogy mennyire szakszerű és biztonságos az már más kérdés...

http://youtu.be/Fd6Tf-ANEWk
ketezer csak a tocsavar,6db kell,az anyara mar ra se kerdeztem.
Esztergalyos lesz belole.
Hát ezt kérdem én is !?
Mire?
Mire?
honda xr400r motor az xr4
pontosan nem emlékszem mert sok éve volt akkoriban egy 6x60as csavar lehetett 10 forint (most lehet kb 30az acél, 50 a rozsdamentes)
de a 4 csavar több mint ezer volt az biztos
egyesével zacskózva honda feliratos matricával