Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sok mindent nem értesz... vagy csak nem akarsz?
Hát ezt sajna nem tudom.
A gyereknek meglepi, csak jó lenne tudni mikorra menjünk.
Biztos faja lesz a koncert! Én majd jún.28-án megyek Iron Maiden koncertre!
Egye fene főzök is mellé valamit. De a műanyag hambi nem lesz. Ha kell csinálok igazit de arról a lidlis izéről leszoktam. Múltkor disznóhúsból csináltam belül sajtos húspogácsát. Na az frankó lett. Nem kicsit hanem nagyon.
Egy kérdés a Tisztelt Nagyérdeműhöz.
A hétvégi Nagy Feró koncertre mennyivel kell korábban érkezni? Mi a világ végétől egy sarokra lakunk, jó volna tudni, hogy hány nappal előtte induljunk. Köszi!
Ennyire én sem vagyok nagy sörös, nagy ritkán egyet letolok :) de okés, ha megyek pihenni, sörözés :D
Majd ha erre jársz kifoszthatod a sör készleteket. Összesen egy olyan 20-30 * 0,5 liter biztos van itthon de senki nem fogyasztja. Csak ránkposhad. Minden féle van. Holland, barna, búza, mentes, citromos ...
Sört is szoktam készíteni!
Pedig "mindenütt jó, de legjobb a sör!"
A gügyögést lehet fokozni...
Nekem most jólesik, finom ausztriai szexi sör
Én strongbot szoktam inni mostanában de szerintem kifogyott a készletem. Sört nem szeretem.
Igyunk sört!
magam se tudom
Kimarad egy "n" betű de szerintem érthető
Te most mit is csinálsz? Mert ezt a fonetikus hangot nem tudom mihez kötni. Azaz tudom csak a tanulás koteksztusában nem tudom értelmezni.
JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHÁÁHÁHÁHÁÁÁJJJJJJJJJJ!
Ha logikus a könyv amiben erről szó van megértem és ki tudlak kérdezni. Elég fura a tanulási módszerem. Szívesen segítek ha kell. De hiszen tudod.
nademéért nem?
az ellenáramú hurkos öblítésből is légyszíves!