A belső magokat! A mag csak plusz romát ad, nem káros, főleg nem a gránátalmáé!
Tévedsz, lehet 100%-is gránátalma tartalmú pálinka, bármiből főzhető pálinka, datolya szilvából is akarok majd.
Konkrét részletek nem érdekelnek....de a farmját nagyon szivesen megnézem ( én mint igen piciben gazdálkodó) szeretek tanulni.......egye fene jöhecc a trilyumfoddal a béhemwém mellett...khmm mögött
No meg a másik fele az hogy mit cefrézel a gránátalmából? Az egészet? Vagy csak a belső magokat? Oké hogy pici magja van de kibaszott sok. Asszem. Magot meg nem főzünk mert abból baj lesz.
Szerintem a Gránátalma pálinkád csak úgy lehet hogy valami kommersz íztelen cefrébe veszel aromát. Esetleg aroma toronnyal de az meg már nem biztos hogy a házi főzésű liga.
Van olyan ismerős aki 600forintos szamócából főzte a,pálinkát....igaz kérésre
Bár akkor is faszság, drága és az íze sem volt az igazi
Én inkább csináltam volna,kimagozott meggyből + kicsi aroma sokkal jobb lett volna
http://youtu.be/K6tAm8ww7jY
Szavazónapon négy darab gyümölcsfa elültetése is lehetőség kis családom és jómagam ezt tesszük.A videó humorfaktor polcról kinálom nem egyéb...
Ugye tudod hogy tudom.
Amúgy az ilyen mélyről jövő baromságok alapján olyan szép világ megváltó elméleteim tudnak lenni. És néha még innom sem kell hozzá. Így alkottuk meg faterral a világ energiai igényére való megoldásunkat. A lendkerék pördítő állomásokat. Az egy nagyon szép és kidolgozott elmélet. Az ilyenek kellenek
Oszi nincs a képletben,ez az ipse úgy ahogy van clam.
Vicces mert azzal kampányolt mindig hogy túl sokat lógunk a fórumon,erre ő 2-3x többet van itt.Főleg mióta a dingdong kamuprofilt hozza.
Na olyat se cefréztem még sose. Ahhoz az nagyon drága gyümölcs hogy azt cefrézzem. Ezen az éghajlaton nem nagyon akar az megmaradni. Kicsit olyan magyar narancs jellege van. No meg azt sem tudom hogy azt hogyan kell cefrézni.
Tévedsz, lehet 100%-is gránátalma tartalmú pálinka, bármiből főzhető pálinka, datolya szilvából is akarok majd.
http://youtu.be/xuvH3jmOP94
Szerintem a Gránátalma pálinkád csak úgy lehet hogy valami kommersz íztelen cefrébe veszel aromát. Esetleg aroma toronnyal de az meg már nem biztos hogy a házi főzésű liga.
Bár akkor is faszság, drága és az íze sem volt az igazi
Én inkább csináltam volna,kimagozott meggyből + kicsi aroma sokkal jobb lett volna
Szavazónapon négy darab gyümölcsfa elültetése is lehetőség kis családom és jómagam ezt tesszük.A videó humorfaktor polcról kinálom nem egyéb...
Amúgy az ilyen mélyről jövő baromságok alapján olyan szép világ megváltó elméleteim tudnak lenni. És néha még innom sem kell hozzá. Így alkottuk meg faterral a világ energiai igényére való megoldásunkat. A lendkerék pördítő állomásokat. Az egy nagyon szép és kidolgozott elmélet. Az ilyenek kellenek
Vicces mert azzal kampányolt mindig hogy túl sokat lógunk a fórumon,erre ő 2-3x többet van itt.Főleg mióta a dingdong kamuprofilt hozza.