Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintettek a x9 piaggio 500as mien ?jo?? Azt vettem!!
Na ha clamnak farmja van én vagyok John Bloor örököse.
Meg mindig sisak?
Sukár lacsi leszel!
Az komoly!
Átadom neki feltétlen, nem sokára összefutunk. Ő végez a fodrásznál, én meg ülök a helyére oszt rendbe rakatom a kopasz fejemet.
kihagyhatatlan ls2 akció
Jól tetted, kèzcsókom az asszonynak!
Neked is Jocó!
Főztem, ebédeltünk, gránátalmát morzsoltunk, most pedig megyek motorozni!
Én meg most támasztottam le.
Agyonkeresed magadat István ! Pálinkás szép napot kívánok !
Melo este 6ig. De tegnap felhajtottam az oldalszkandert.
Főztem- eszem- tanulok, mint állat. Fáradt vagyok.
Ki mit csinál? Én most nagyon jól el vagyok. Tele a pocak. Ücsim is van. Különösebb dolgom sincs. El kéne menni motorozni (De melóban vagyok szóval majd később)
Meeeeeeeeeeeeeeee-eeeeeeeeeeeeee!!!!
Nem nagyon olvasok nyomtatott sajtót.
Figyelj csak, már többször belém kötsz ok nélkül, szállj le rólam! Normális farmom van, nem ilyen élettelen idiótaság! A valóságban élem az életem, bár ez lehet furcsa a fórum lakóknak, insta és facebook függőknek!
Tessék, itt megnézheted a farmját
https://www.zynga.com/games/farmville-2
Hú és basszus de igazad van. Rohadt életbe a feledékeny fejemet. Oké hogy a kardányot nem kő nittelni. De az akkor sem az enyém. Vissza kell vigyem.
én nem tudom már mit tudsz, mondasz annyi mindent.... pl hogy a lánc nittelő szerszámot visszahozod a múlt hét előtti hétvégén.... pedig qrva nagy szükségem van rá, itt nittelnék halomra 'oszt nincs mivel
Basszus mennyi mazsola van a főváros útjain ilyenkor. Beszarás. Mennek mint a homály. 17.-kerületből volt vagy negyed óra mire visszaértem a 11.-be. Tiszta szánalmas. Mondjuk a szél sem segített túl sokat. De ezek mennek össze vissza mint a Chemotoxos légy.