Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A friss nem fagyasztott husnak jobb az ize.
Fagxott borjat ellik, meg má amugy is kiengedtek ebben a langy idöben.
De azok megfagytak nem?
Lemerült az akku., vagy ellik a tehén.
Ja-ja. Április négyröl szóljon az ének....
kotelezo unnep volt,most nem az?
Április 4.... a felszabadulás ünnepe
holnap tessék szépen ünneplőbe öltözni....
Es vajon mi a helyzet a farmon?
A deszt viz a desztillálás röviditése. _semmi köze az ion cserélthez. mint ahogy a Flexnek se a flexeléshez meg a nem minden hilti Hiltihez.
pár nyitókapa, lapát-ásó stb van csak, ezek elférnek, meg pár láda kőműves cucc, ezeket sem adom el
egy robi156-ra eszkábált tolólap van de nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket a tolólap le lesz szedve a tengely meg a többi rész tartalékba
van egy fasza bosch mosogatógép is csak lusta voltam a programkapcsolóját megcsinálni, pedig beszereztem egy bontottat, pár érintkező be van égve és megáll néha
de a mióta a miele van nincs gondom a háztartási gépekre
Kerti szerszám,gép,gép tartozék érdekelhet (borona,kis traktor dolgok) ha ilyesmikre akadsz üzenetben jelezd.Köszönöm.
Dél felől elkezdett felhősödni, remélem eső nem lesz, holnap mennék mert kellene motorral Zalaegerszegre !
konvektor van
megvárom amíg a cigók felé fúj a szél és kapnak az áldásból, azok is örökké égetnek valami szemetet
rengeteg gyerekjáték van ami most már kb semmit sem ér
pl mikrofonos magnó és társai, ami azét igencsak értelmét veszítette az elmúlt 15-20 évben
a legók egy részét már elajándékoztam, még van egy 20as műanyag rekesszel amit szét kellene válogatni mert csak össze van borítva vagy 4 készlet
ami a bosszantó hogy az én első legóm is bele van keverve, mert azt meg akartam menteni, egy részét már kiszedegettem, de kellene hozzá jó pár hónap meg egy vödör kanabisz
De miért nem fűtötted el apránként kályhában?
találtam egy csocsóasztalt is
komolyan mondom hihetetlen mennyi pénzt elkölt az ember (és a kedves családja) felesleges dolgokra........
amennyi pénz csak a padláson áll( és hamarosan felgyújtom az egész kacat halmazt) legalább 100x lehetett volna trippert kapni
Elég lenne hetente 1x10 centi
A TSZ elnök a gyakornok kislányhoz aki a szovjetunióbóll érkezik haza.
Hát kislyanyom oszt trojkán ültél-e?
Elnök elvtárs mi az a trojka?
Hát kislyányom az egy orosz faszán.
Orosz faszán ültem de nem tudtam hogy trojkának hívják.
És 346,675Km.
Jó napott! Az idő olyan amilyen, de nem rossz!
Én nem érek rá unatkozni sajnos, pedig néha olyan jól esne
Remélem fából van az a szánkó?! Mert szeretném ha elmondhatnánk: Ini nagyon csúszik a faszán !