Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez szerintem nem volt kérdés.
Gedeon vagyok, én sem Sorosozlak le, te sem Oszizz és Clamezz.
Ez nem is drága.
A Duke mikor volt Supermoto?! Ne viccelj már. Az ilyen öszvér, az újabbak pedig inkább Nakedek.
ebben nincs kommunikáció
Ennyi pénz nincs a világon....
https://www.shoeibukosisak.hu/...
ma felpróbáltam a shoei neotec II-t is és azt kell mondanom, részemről meggyőzőbb jelenleg, mint a c4.
nekem mindegy, hogy clam, oszi vagy dingdong, részemről elférsz itt te is...
Akkor mi ?
Főleg, hogy a többségük nem is motorozik utcán. Az utcai harcosok és most itt nem az átlag emberekre gondolok, hanem a ManTT-sekre már más téma.
Ez nem Supermoto!
egy rendesebb lefelében szerintem a gp pilóták nem hagynának le egy átlagos biciklist bármilyen motorral mennének
Ez qrva jó!
Azzal ne foglalkozz..... Majd ha a nyugdíjas turisták is lehagynak....
Hámosmér'?
Én is negyvennel döngetek a szerpentineken, aztán közben Rossinak érzem magam. Mondjuk a múltkor picit pirultam, mikor hegyről lefelé a biciklis elment mellettem....
Az ilyen műkedvelők meg se érdemlik azt a jó minőségű utat....
Na ez a szégyen láb kint, térd lent, 2sávot használják mert ugye a tempo igényli közben mögöttük egy kis supermotos félkézzel kikerüli őket
Tudom, arra céloztam.
A Duke 690-nek van ilyen rotakapa hangja.
pedofil püspök növendékek...csak térdelnek,csak térdelnek
De milyen sz*r hangja van már!
Akár egy piac is szerepelhetne a felirat alatt, sőt talán egy osztálytalálkozó helytállóbb lenne a probléma illusztrálására. Mivel sajnos nem csak az a probléma, hogy a személyes kommunikáció romokban.
the slow speed non necessary leg dangles crack me up. please stay in your lane people. Rider on KTM Duke 690