Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Android legalabb olcsobb.
Gondoltam hogy lecsapod. Kobaszott almás geci állandóan belepofázik a mondandómba.
En nem veszek neked sisakot.
Különben már gondolkodtam rajta hogy rendelek onnan egyet. De előbb veszel egy új sisakot. Aztán akkor a régibe veszek egyet. De addig nem.
Kb ket ilyen ize egy 20-as.
ebayrol hazhoz.
ha ez megterhelo.........
Azért ez nem egy liga. Pl ha megengedhetném magamnak tartanék plusz egy ilyen átbeszélős sisakot és ha tudom hogy kelleni fog akkor reggel azt viszem magammal. És ennyi. Viszont nincs ennyi plusz a zsebemben így nincs ilyenem.
Amugy azert az erdekes hogy kezdokent en is ugyanugy voltam,legyen fules,doboz,sok cucc,menni minnel tobbet.

Ahogy valtozik az ember es rajon mi az amitol elegedett lesz ugy valtoztat.Ma mar minnel kevesebb cucc,kisebb pakk,es kurvara nem erdekel hogy labon menjek budapest also-kisinyov tavot monoton palyan mert a macho motoros igy tesz.
Az aki igy gondolja az eleteben nem ment a kedvenc dobogoko korenel messzebb.Az fel se fogja menyire kidogleszti egy 700 km csak hogy eljusson a worthi toig mondjuk.Ahol tulajdonkepp az egesz vidsm hullamvasut elkezdodik.Mivel nem ment el odaig,nem fogja fel hogy van aki mar 5-6x is megtettete ezt az utat,csak kenyrlemben letudna ugy hogy ne kockas gumival erjen a legjob reszekig dogfaradtan.
Mert a hulye agyaban csak az utanfuto latszik.
Van olyan helyzet amikor kapora jon egy festoletra motoron,de ezert nem hordok magamnal ilyet.
Én sem használok ilyet. Ne érts félre. Viszont vannak olyan helyzetek. Bár nem túl sűrűn amikor kapóra tud jönni.
Ez konkret baromsag.Felsleges figyelem eltereles a csacsogas motorkazas kozben.
Pedig kimelned a servet ha azt a 300 km megsporolnad mig odeersz a jo helyekre.
En egy stabi ondrtekelesu ember vagyok,se facebook se insta,nincs headsetem sem.

Ellenben clam.al aki aktiv a facebookon.
Szoval hazudik a szentem.

Vedd be a gyogyszereket,tobbet vagy mar a forumon miota van kamureged mint az egesz banda osszesen.Legyen mar eleted a kitalalt gordeszkas tehenek nelkul is.
Rengeteg baromságot hordasz össze, mélymeggyőződéssel, hogy úgy helyes ahogy látod........Néha szándékosan, néha fárasztó módon. Fizetnek érte tényleg?
A többi résszel apró részletekben igazat adok. De van amit máshogy gondolok.
Az átbeszélő használtát félre érted. Nem csak így lehet használni. Pl 6-800 km-en 2-3 motorral jó jön ha nem akarsz mutogatása szarakodni hogy pl tankolni kell vagy hugyozni. Nem kell állandóan csacsogni. Vagy pl szerpentinen valaki előre megy megnézni van e akadály előtted majd hátra szól hogy mehetsz mert nem lesz előtted 1-2 km-en tötymörgő lakókocsi az ideális íven. Egy jó átbeszéló ekkora távról is tud működni.
Nem szeretek veled egyetérteni, de most ezt teszem.
Először is általánosságban írtam! Miért vagyok rossz? Az insta rosszabb, mint a face! Általánosságban elmondható, hogy magányos, önértékelés zavarokkal küzdő emberek vannak ott, ehhez gyakran társul az instaribanc és instapasika jelenség. A motoron motorozni kell, ha fontos a beszélgetés ott a bicikli, autó vagy a legjobb a tömegközlekedés és akkor a face to face is megvan oldva. Ez a túrázunk, de ehhez veszünk egy túramotort, amit futón viszünk a helyszínre, de még kell hozzá headset is, hogy dumálni tudjunk jelenséget nem értem. Azt hittem ez eddig csak a fiatal vloger generáció sajátja, de nem.
Rossz vagy. Insta az új face. Nekem ugyan nincs instám de szerintem nem baj ha használja valaki. Motoron beszélgetés hasznos tud lenni. Pl utassal vagy túratársal hasznos tud lenni. Fórumon kéjelgő meg egyszer egyszer van. Az előző pl szerintem messze nem az volt. Nem tudom hogy mi ma a gondod.
Igazán nincs mi! Általában én meghívni szoktam Ferót, ezért nem tudom pontosan.
Ez válasz. Kösz!
Nem tudom, gondolom 30-60 perc.
Az első kérdés a lényeg, mennyivel előtte kell odaérni?
Mesélj kérlek! Instán, mocin beszélgetésen és a nyilvános internetes kéjelgésen kívül még mit nem?!
Attól függ mivel.
Én nagy soros vagyok!