Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap ráérek !
De a faszom,ez honda, olcsó az alkatresz,az angolban nem volt ilyen,kiteker-beteker nem semmi dráma,igaz azon szinte minden naggyabol rozsdamentes,nem ilyen biliacel.
Baszassátok akkor neki ! Én aznap este 6-órai előadásra vagyok hivatalos, de jövőhét hétvége az szabad!
ezek a cuccok mindig lehúzósak nekem az xr4 kipufogó tőcsavarjai is több ezer volt a 4db
végül be se lett építve
Hy ! Ma délután is tettem vettem , egyik hátsó helyzet ki volt égve , az első fék mikro kapcsolóba meg befészkelt egy pók , azt kellett kiűzni WD40-el ! Még holnap puceva , aztán vasárnap kirajzunk Lacikával !
Jah és lehet tippelni mennyi újonnan.
Jah és lehet tippelni mennyi újonnan.
Találtam ilyet 150 forintért,de nem pont a gyári,meg a szetcseszett.
Nem motorozunk együtt ennyien mert én is rühellem! Jót dumálunk anyázunk mi egyebek...
menetjavítót neki
de ha nem normál menet akkor szopi mert a tőcsavart is át kell vágni
Ezaz basszus,valami 7-es surumenet.
Amit elcseszett az helyett már vettem nagy kinnal egy majdnem olyan tocsavart csak az végig M8 as,max a közepét kell kicsit tovább vágnom,de anya arra sincs meg.
nem szeretem a tömeget, 6-8 emberrel még elvagyok, párszor motoroztam már 30+ fős csapatban, eléggé bizarr volt számomra
Én is jártam így....és nem vettem menetfúrót.......hanem kértem kölcsön Ráadásul ezek nagy része nem is normál menetemelkedésű....
Van Töreki mögött az erdőben egy villa. Évek óta eladó. Siófoktól kb 5 km-te parttól kb 3-ra. Az 750 millió. Ha erdő is kell ami körülötte van az plusz 250 milla. Úgy a villához van 100 hektár erdő is
Mivel lehet ratekerhetove tenni egy ilyen menetet?
Nem nem veszek menetfurot csak ezért.
Egy tocsavar menetet szetcseszte,egy másikat meg majdnem.
Nem aggódok rendszeres véradó vagyok.
Gyere wazz lesz sok bolond mi mi!
Ne félj pocsi. Majd én dupla adagot adok le.
eztet a tigrises büfetet még én se láttam..... egyszer meg kellene nézni, hátha vezet oda földesút is
https://www.sportmotor.hu/esem... zárva leszel ne kúrjál fő!
engem egyszer akartak mert megbuheráltam a cég számítógépes rendszerét......többször is.....
igaz utána is de akkor ügyesebb voltam és nem jöttek rá
a vasútnál sem a rendszergazdi volt a leg rafináltabb
Őőőőőő.
Véradósra ott legyél miattad lesz vasárnap bótos! Az első pofonokat átveszem szívesen...
Magad uram!
Aha,pont mint én csak engem meg nem akartak kirúgni.