Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az csak egy válasz...... és nem lövi szét a segged
42.
t-47
én nyertem
Az elozo hoki valamit amit clam beirt nem ismerrm es emlitesre se melto,amit en irtam az egy metabo akkus csavarozo.
Milyen rejtjeles üzenetek ezek?
SB 18 LTX Impuls 18V. . .
BSB-GSX-R1000
60 tojás!
298km
a gyógyszertárban kapható a desztvíz, többi helyen általában ioncserélt van. de biztos lehet máshol is desztvizet kapni, ha az van ráírva és nem az, hogy ioncserélt az jó...
keverj be egy fél decit sima csapvízzel felesbe
aztán kóstold meg milyen íze van ha jó ízű akkor érdemes felhígítani, ha nem jó ízű akkor jól lesz karburátort tisztítani
amúgy az összes pálinka 60-70 fokos amikor lefőzik és utána hígítja mindenki vissza
Vagy van egy masik kek x11 es meretes pilotaval vagy ogerg volt dobogokon.

jah es 977km.
a smatphone kitart,a tehenek sajat labon jarnak,szel az van.
Bocs hogy közbeszólok,de azt már nem kell többször lefőzni, csak fokolni. Persze kell hozzá a fokoló! Felénk a desztillált vizet használják! Valószínűleg azért nem fokolta be mert nem volt rá szükség, és így kisebb edény kell neki! Szokták ezt alkalmazni a régebbi öregek!
Egyszer kaptam én is ilyet ajándékba. Még takarítani sem volt jó mert olyan rohadt büdös volt. Belekortyoltam, és kb. ilyennek képzelem a xenomorph vérének az ízét...tudod az amelyik 6 fedélzetet átmart az űrhajón.
Beletöltöttem az MZ-be. Azóta sem ment 110-et a kis 125-ös
Nem értek hozzá, főző biztos akadna, de mivel még sosem csináltam nagy eséllyel magamra robbantanám az egészet, valami egyszerű megoldás kell, mondtak olyat, hogy ágyasozni kéne valami gyümivel oszt az ihatóvá tenné.
Ha preciz akarsz lenni lefőzöd vörösrézben elejére,üstre a végén figyelni.....majd boltban kapható deszt vizzel lehet szeliditeni (nem lesz opálos) folyamatos szellőztetés mellet kb egy év mire (beérik).Célszerű 55 fokra lőni mivel a szellőztetéssel ugyan finomodik de alkohol tartalomból is veszit.
Azzal ne! Opálos lesz, gyógyszertári vízzel fokolunk pálinkát!
Aszonták az elrontja bár én is erre gondoltam rögvest mert hát ilyen sok jóféle hazait kár lenne elenyészni hagyni.
Köszönöm! Megteszem !
Desztillált vízzel szelídítsétek ihatóra !
Vajon mi visz rá valakit arra, hogy 70°-os páleszt főzzön? Találtunk egy 2 éve elhunyt ismerősnél egy demizsont amire rá volt írva a 70° és mivel gondoltuk ez pálesz hát megkóstoltuk (tudom, ki az a barom aki beleiszik mindenbe ami cefreszagú?).......a fene tudja, valami barack vagy vegyigyümi íze volt no meg némi hígítóra is hajazott viszont a beszédkészségünk egy időre elmúlt....no most ebből van vagy 10 liter, lehet ezt ihatóra varázsolni vagy használjuk festéklemarásra?
vagy dobogoko vagy visegrad.Meg passz.
Irány a fagyis
Itteneee már nincs akkora orkán
Nincs térerő! Vidd el egy játszó térre!
Tegnap elemet cseréltem a "rádió vezérelt digitális " ébresztőórámban , és most "nem veszi az adást ", bszik beállni időre! Vagy bedöglött, vagy megszűnt az adás ??!