Megprobalom,de nehez elszakadni a fagyizo mellol.
viszont az ontvenybol hianyzo ket viz csatlakozo trukkos feladvany,ha bevalik az egyszeru megoldas az nagyszeru lesz,de a sebesseg jelado ugy sem lesz meg.
Azert ha delutan marad a napos ido megjaratom a valdi nagybetus MOTOR-t.Nem ezekrt a hoki japokat.
Ez 40 biztos van, mert elég kicsi voltam amikor kaptam
Kb egyben is van bár azért látszik a használat nyoma
Ellenben a mozdony nem megy, legalábbis a 9v elem meg sem moccantja
Bazeeeeg ez tudod mekkora kincs
Mai tizen évesek csak röhögnek, de én hogy imádtam az első kis vasutamat
Nahh keresgéljéé tovább, a sarok csont nem kifogás
Király! Nekem gyerekként H0-ás volt, azt nem szerettem, mert túl nagy volt. Egy kiselejtezett íróasztal tetejére csak egyetlen, legkisebb ovál pálya fért fel, nem lehetett rendes terepasztalt csinálni belőle.
Ez az én problémám nekem is
Ha munka van tuti jó idő van!
De ha 3-4nap pihi, akkor vagy esik, vahy fúj mint a barom, esetleg más dolgom van...
Eljő még a mi időnk, csak nem tudom mikor
Haverok is szóltak hogy na ők neki indultak, rá egy órára már szóltak hogy inkább legyen hideg, mint ez a szél, már othon is vannak
És még engem röhögtek ki
Aztat mondták a nagy "jósok" hogy du.ra mérséklödik
Ha 3környékén már elfogadhatónak találom már megyek is, csak még nem tom merre
Locsolkodást már évek óta nem űzöm, szóval max ha megállít egy rendőr buxa, annak szavalók valami szépet
viszont az ontvenybol hianyzo ket viz csatlakozo trukkos feladvany,ha bevalik az egyszeru megoldas az nagyszeru lesz,de a sebesseg jelado ugy sem lesz meg.
Azert ha delutan marad a napos ido megjaratom a valdi nagybetus MOTOR-t.Nem ezekrt a hoki japokat.
Szurkolunk hogy idén motorozhass is egy jót, nem csak a fagyizó előtt gizdáz
Kb egyben is van bár azért látszik a használat nyoma
Ellenben a mozdony nem megy, legalábbis a 9v elem meg sem moccantja
Mai tizen évesek csak röhögnek, de én hogy imádtam az első kis vasutamat
Nahh keresgéljéé tovább, a sarok csont nem kifogás
Pl
Ha munka van tuti jó idő van!
De ha 3-4nap pihi, akkor vagy esik, vahy fúj mint a barom, esetleg más dolgom van...
Eljő még a mi időnk, csak nem tudom mikor
Haverok is szóltak hogy na ők neki indultak, rá egy órára már szóltak hogy inkább legyen hideg, mint ez a szél, már othon is vannak
És még engem röhögtek ki
Ha 3környékén már elfogadhatónak találom már megyek is, csak még nem tom merre
Locsolkodást már évek óta nem űzöm, szóval max ha megállít egy rendőr buxa, annak szavalók valami szépet
Viszont ez a mocskos szél csendesethetne
Du.n jól esne egy kis ereszd el a hajam...
Nálunk kibebacot nagy szél van