Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én beállítottam magam sík hülyének, eltitkoltam az érettségit, a targonca jogsit, semmihez sem értek csak bárgyún vigyorgok
aztán senki sem basztat
az elvárt minimumot megcsinálom és elvagyok mint a befőtt
a sok gyíkon meg röhögök amikor osszák az észt, ha vezér akkor bólogatok ha nem akkor csak nézek
Nekem sem! Nem is vagyok népszerű melóban, majdnem ki is basztak a habitusom miatt mert én szeretek mindent a magam módján elintézni. Na azóta inkább kerülöm a bolondokat inkább megyek plusz köröket a tarhonyával vigyázok a bolond kollégákra! De azért bennem van a kisördög, mert imádom a bolondokat és még néha azért keresem a konfliktusokat szívesen... De csak elvétve.
nekem nem volna ilyen vastag a bőr az arcomon
pl a melóhelyen sem fogok és sosem köptem be senkit, pedig az ilyeneket díjjazzák......
van egy csomó besúgó jelentős pénz többlettel
Félre ne értsd!Sose irigykedtem senkire....na+akinek bizonyos összeg fölött van a vagyona,az mind bűnöző....Mert még komoly jövedelemmel is pár száz év alatt lehetne milliárdokat összerakni legálisan....
http://youtu.be/-QEb0iZ9uxc Gyertek jún.28-án én ott leszek!
100milliós?
Olyan aranyosan naívak az emberek.
Újpest kertvárosban egy 800nm-es telek, semmi extra, se a környék, se a fekvése, sőt szerintem kifejezetten szar helyen volt, mert egy régi gyár kerítése mellet, az volt 80milla 5 éve. Most tuti van 100 is, csak a telek.
Ezek után a 100milliós villáktól nem hidalok le.
Nem mondom hogy nem kéne, meg ki tudnám fizetni, de szerintem bármelyik kicsit jobban menő vállalkozónak kényelmesen vannak ilyen szintű házai.
Tehát ha egy politikus ilyenben lakik, csak azt nézném meg hogy adózott e utána, de nem fogok ezen szörnyülködni, meg irigykedni, mert a földön elég sok olyan ember él akinek több pénze van mint nekem, most mindegyiket fikázzam?
Túl nagy az orrod?
Én ezt úgy ismertem, hogy "miért? a földön van?"
Én vettem 70 ért marushint oszt csá.
Nem tehetek róla hogy neked meg az űber BMW se elég jó.
A csapot se nyisd ki mert már onnan is ez folyik.
Ha lemegy a választás, akkor a vesztes fél még háborog pár napig azt végre nyugi lesz. Fizethetjük tovább az adót, szidhatjuk a kormányt, és találhatnak nekünk éppen aktális ellenséget aki le kell győzni.
nekem is van ilyen címem, de ennyire tré oldalaknak amelyik, neked 120 feletti IQ-t hoz ki, azt sem adom meg
na vazze, ez tíz pontos találat... így kisebb %-ban erősít, vagyis gyengít.... Laci teljesen igazad van
több hélyszerkezet, több belső és még alakítanak is rajta, ha kéred... az árja olyan ufó forma, sztem Ininek csinálták, alul keskenyebb felöl terjedelmesebb, hogy elférjen a sok ész... én meg ugye fogyatékos vagyok , nekem ez nem jó...
Lehet arra gondolt hogy ha elmegy, akkor a Fideszre fog szavazni, így teljesen jogos hogy azzal nem erősíti a Fideszt ha passzív marad
Filéző vagy csontozóval?
a fejforma, amire csinálták nem az enyém... a shoei ebből a szempontból jobb, szinte egyedileg a fejedre tudják alakítani a belsejét...
Az kicsi vagy nagy?
felpróbáltam a system7-t.... nem lesz bmw sisak, bár kétség kívül a legigényesebb kívül-belül, veri rendesen a c4-t és a shoei-t is, de nincs árja fejem
Ennek ellenére én nem vagyok elégedetlen, sőt... és natúr melós vagyok egy porszem se! Ha csak az anyagiak motiválnak akkor régen rossz, akkor inkább maradjunk az alapnál a három P-nél!
Persze...ezért nem számoltatták el a komcsikat se....aztán itt a jobbik...oszt már azok is 100milliós villákban laknak.... Egy a lényeg...az embereket elvakítja az anyagiasság....és ez nagyon szomorú.
szerintem azt a pontszámot te photoshoppal szerezted engedd el.... elmentem sörözni és pálinkázni, majd iszom a Te egészségedre is
Ez olyan mint amikor megkérdezték a híres csillagászat van e értelmes élet a földön kívül.
A válasz hogy ha van a foldre nem jön.
Pont ezt tennénk mi is, ugye mellé kitőmnénk az összes közeli rokont azért a négy év ugye lerepül hamar! De ha 4-5 emberöltőnyit összebugázhatunk akkor nem is rossz, amellett ha ellenzékben is benne vagyunk azt csak csurran löttyen a nagy vályúból nekünk is. Le van ez zongorázva.
A gondolkodási képesség hiányát már a,megszerzett vagyontárgyaid is bizonyítják
Nincs olyan hogy passzív szavazat a jelenlegi szavazási rendszerben
Ha a jelenlegi úgy cserélődne le hogy többen szavaznak ellene mint 4éve mellette akkor nyerne értelmet a passzív szavazat
Amúgy lényegében teljesen 1etértek Veled....színjáték az egész.Mióta "módszerváltás" volt....azt hiszem 7miniszterelnököt éltünk meg.... Na most konkrétan a saját életemben ebből kurvára nem vettem észre semmit.... Szóval tök mind1milyen bábu van ott fent...Na meg aki bekerült a parlamentbe onnantól nagyon leszarja a választókat,mert csak arra koncentrál,hogy a saját vagyonát növelje....Az ember gyarló....ez van.