Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor az szar vidék

amúgy felénk a réten már 20+ éve is simán csúszkáltunk zsigulival
szinte minden évben megállt rajta eső után pár centi víz és ha megfagyott akkor ment a zsiguli csúsztatás
eléggé tükör volt mert nem egyszer a csomagtartóba kapaszkodva húztak és nemigen pattogtunk
Azert akadt nalunk is fu az aglomeracioban,nem csak videken,sosem sima,meg az se ami aszfaltra esik.
pedig igen, rengeteg ónos eső volt gyönyörűen feltöltötte, a végén meg ráesett 3mm sima eső és gyors megfagyott
A fű?
megafaszt.
ónos eső volt vazzeg, tükör sima a felület, simább mint a parketta
Nem fektettük el! Golfpályán legelnek, szóval nincsenek nagy gödrök.
Pontosan!
hordo alaku,baszhatod a gordeszkat,kesik allola.
Regi fajta 120x220- as raklap es nagy tömős kiskocsikerek kell.
Ha mar vetitunk vetitsunk hihetoen.
Tehénnek ugyan magas a súlypontja de elfekteted akkor már nem. Olyankor lehet gurítani. Úgy már nem dől el.
De nem aszfalt sima,ilyen butormozgato gordeszkakat hasznalok minden nap,szart se ernek, meg a parketta vagy a greslap egyenetlensegeibe is megakadnak.Foleg egy tehen alstt ami magas es a sulypont fenn van.
Szoval bullshit.
Ahol a csoki patakok erednek és a nyuszi meg a medve együtt csúszdáznak a patakban egészen a hegyi csokitóig
Normális gördeszka! Ini megmondta a választ! Egyébként van terepes deszka is, de olyat nem találtam.
Nem! Dehogy! Normális tehenek! Csak onnan származnak, ahol a Milkás reklámot forgatták!
Ugyan ugyan. Ez térképes gördeszka. Ezek ilyen rücskös sárdagasztó ballonos abroncsokkal vannak szerelve.
ha a tehén megfagyott akkor a fű is kemény
na jo de a gordeszka kis kereku,baszhatod mert fuvon nem gurul.
szoval vedd be a gyogyszert.
Akkor azokról rögtön csokis tejet lehet fejni? Vagy csak azáltal lilák mert későn gurítottátok be a hidegeől aztán már foltokban lilultak?
Ja! Pedig ezek Milka tehenek!
Hát ilyet. Nem hogy szétfingják az ózon réteget de még a gp-t sem hagyják hogy megnézd. Bár a tejet szeretem
Nem, az eső alá.
Nem! Csak este pár kint maradt és az ónos eső miatt megfagytak ezért vennem kellett 4 gördeszkát amit a lábaik alá tettünk és így betudtuk gurítani őket!
Eléd álltak?
Én a tehenek miatt nem tudtam nézni.
A 4 gördeszka nálatok teheneket jelent?
Szeretem a kisebb kategóriát de még sütöttem. Aztán mire kiértem a megbeszélt helyre már csak a királykazegória maradt.