Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már itt is. Olvadozik a hónerősen. Szerencsére.
Ezt az elmelegítést csak te találtad ki. Amúgy meg a Priusra is ugyan az a fizika hat mint bármely más gumira.
10 fokban a téli gumi szar. Attól hogy te hülye vagy hozzá, és nem érzed a különbséget, nem fog változni ez a tény.
https://totalcar.hu/magazin/te...
ne is írd... még a karbi szinkronos sincs kész, lehet ma azt befejezem csak elpakolok... am itt süt a nap
miért vettél egy xx-et?
Bár a 6. sebességet nagyon irigylem belőle
Na ma na na na na. Kikérem magamnak ez X11 nem egy műanyag halom
Előbb tessék megírni a mostaniról a cikket! Már elolvasnám
Az XX-re?
Persze, nyilván jó dolog a nagyobb stabilitás, és rövidebb fékút, de nincs armageddon, ha reggel 0 fokban megyek melózni nyárival, vagy leesik a hó és még nincs kedvem feltenni, mert hosszú a sor a gumisnál.
mert lukat beszelnel egy csokisfánk kozepebe is.
Lehet kérek egyet tesztelni! Na amit én kapni fogok, hogy felteszem
Ja, ez zavar engem is, nem az hogy elterjedt.
Mondjuk Bakonyban jártam úgy hogy kellemes meleg őszi idő volt, hazafelé meg elkezdett szakadni a hó. Nem is volt gond, amíg egy meredekebb emelkedőig el nem értem, mert ott nem bírtam felmenni. Kiszálltam és egyesben forgott a kerék az álló autónál
Viszont volt hóláncom, szóval nem volt nagy gáz. Főúton meg már lehetett közlekedni kényelmesen, ott lejárták.
hülyeséget beszélsz, nincs mitől vitázni. Egy priussal elmelegíted a téligumit, oké.
Jó, de azért valljuk már be, hogy nem mindegy, milyen gumi az a gumi, bordás vagy nem bordás, ízesített, színes, stb, ja az nem az éjjel csak úgy hányta ki a havat alólam a k73, nagyon durva hangja volt , azért ha a szar nankang van még rajta, hááát .... lehet 20-al mentem volna, így meg mentem 40-50-el ( a 2 centis hóban és latyakban)
Már annyiszor előjött a téma fikázás formájában hogy kezd engem is érdekelni. Hogy alaptalan e a fikázásunk vagy sem. Kíváncsi vagyok.
Én azt szoktam csinálni, hogy amikor leesik az első hó, kimegyek egy üres placra csúszkálni. Begyakorlok mindent, és utána már stabilan uralom a gépet, tökmindegy milyen gumival. Legfeljebb a köridőm lesz rosszabb ha gyengébb a gumi, nem a biztonság.
csendben maradok inkább, ezt a témát is tudnám még "elemezni"
Vigyázni kell, mert volt ilyenből per is, amikor a szomszéd macskája megerőszakolta a tulaj tengerimalacát vagy fordítva
Egyébként most már izgat ez a Mitas gumi.
Ugye amikor én utoljára használtam, akkor a H01-H06-os sorozat volt a csúcsa ennek a márkának, 5500 forintért, de most már vannak egészen komolynak tűnő változatok is.
Lehet ha elkopik az Heidenau RSW, akkor kipróbálok egy Mitast az ETZ-n.
szexelni akar remélem nem velem
Nálatok mindenki flúgos?
Fel is szoktam rakni. Sőt általában le sem veszem egész évben. Mert szinte úgy sem közlekedem melegebb időben a kocsival.
Akkor is vegyél rá téli gumit, PONT.
Későn érő típus vagyok és ezért még keresem, hogy mi áll jól nekem
Bár evvel a szakállal simán használhatok bogárháló nélküli sisakot is
Ez hülyeség. Lazán felgumiztam új gumikkal a 120-as Skodámat is a kocsi árának a feléből
Olcsó autóra a gumi is olcsóbb.